Någon pumpar kaffe ur en termos i en mugg från Svenska kyrkan.

Café Maria söker volontärer

Café Maria i S:ta Maria kyrka vid Södervärn söker dig som vill hjälpa till som volontär med att fixa frukost, servera och möta kaféets besökare. Start i april 2022.

Café Maria behöver din hjälp

S:ta Maria kyrka på Södervärn i Malmö är en utpräglat diakonal kyrka där människor i olika utsatta livssituationer möts. Kyrkan bedriver
sedan många år ett café i S:ta Maria med avslappnad attityd och hjärtligt engagemang.

Läs om S:ta Maria kyrkas verksamhet

Frivillig sökes till frukostservering

Under våren 2022 satsar S:ta Maria kyrka på att utveckla kaféverksamheten och söker därför dig som har tid över och vill bidra till att göra gott för andra.

Fixa frukost, servera och möt kaféets besökare

Med start i april 2022 behöver S:ta Maria kyrka hjälp, framförallt på förmiddagar med att fixa frukost, servera och möta caféets besökare. För att passa för rollen behöver du vara stabil, tålmodig, social och inlyssnande.

Anmäl ditt intresse

Känner du att detta kan vara något för dig så tveka inte att höra av dig.