Foto: Michael Persson/Shutterstock

Bussturer till Skrylle under hösten

Nyhet Publicerad Ändrad

Följ med på någon av de två kostnadsfria bussturerna Skogsglädje som anordnas 12 september och 24 oktober till Skrylle. Promenera in i hösten, njut av naturen och dela gemenskapen i bön och den enklare lunchen och fikan. Turerna är kostnadsfria. Anmälan öppnar måndag 5 september.

Skogsglädjeturer till Skrylle

Har du också längtat efter hösten och svalare temperaturer efter sommarens värme? Då ska du anmäla dig till Skogsglädjeturerna som denna gång går till naturreservatet Skrylle som ligger mellan Dalby och Södra Sandby.

Hur kommer vi till Skrylle?

kl. 10 vid S:t Pauli kyrka
kl. 10.15 vid S:t Johannes församlingshem, Kapellgatan 6 (röd tegelbyggnad på baksidan av kyrkan)
kl. 10.30 vid S:ta Maria kyrka

kommer det en gemensam buss och hämtar upp dig som anmält dig till någon av bussturerna som äger rum måndag 12 september och måndag 24 oktober. Du bestämmer själv var du vill kliva på.

På plats i Skrylle finns det möjlighet att promenera på någon av alla olika slingor som finns utmärkta eller slå sig ned på någon bänk och njuta av naturen och vädret.
I turerna ingår det enklare lunch samt fika.

Anmälan till Skogsglädjeturerna

Antalet platser är begränsat för de populära bussturerna och anmälan är bindande. Måndag 5 september öppnar möjligheten att anmäla sig och det görs på telefonnummer 040-27 91 00 som går till S:t Paulis expeditonstelefon.

Om jag blir sjuk

Om du skulle bli sjuk eller inte känna dig helt frisk ska du stanna hemma. Även om det inte längre är en pandemi behöver vi vara rädda om varandra och hjälpas åt att inte sprida virusen vidare.