Coronavirus i närbild.
Foto: CDC / Unsplash.com

Delta i söndagens högmässa på webben!

I Skåne ökar antalet smittade i covid-19. Situationen beskrivs som allvarlig. Därför har arbetsledare Pierre Schelander beslutat att pausa alla gudstjänster och verksamheter tills vidare. Söndagens högmässa, liksom julens alla gudstjänster, kommer att livesändas via Bunkeflo Strandkyrkas Facebook-sida.

Gudstjänster firas, men digitalt

Alla gudstjänster pausas tills vidare. Det innebär att de inte längre är offentliga. Söndagens högmässa, liksom julens alla gudstjänster, kommer att livesändas via Bunkeflo Strandkyrkas Facebook-sida.

Håll dig uppdaterad

Läget kan snabbt förändras. Håll utkik på Bunkeflo Strandkyrkas Facebooksida och här på webben för aktuell information.

Vi stannar upp i omsorg om varandra, i solidaritet, allt för att minska smittspridningen av detta virus.

Pierre Schelander

Arbetsledande präst

Pierre Schelander

Arbetsledande Präst, Bunkeflo strandkyrka, Ledamot verksamhetsrådet Bunkeflo kyrka och Bunkeflo strandkyrka