Musik i höst i S:t Pauli kyrka

Det är med stor glädje och förväntan som vi presenterar tio konserter och tillfällen under hösten 2022 som är så otroligt skiftande till sin karaktär och sitt innehåll.

Välkommen till S:t Pauli kyrkas konserter i höst!

Passa på att gå på något som du aldrig tidigare hört eller så upptäcker du den där musikern som du har längtat efter att få lyssna på igen. Det är fri entré till samtliga konserter.

Hoppas att du bänkar dig i S:t Pauli kyrka för spännande musikaliska äventyr!

/Agnes Hulander, Albin Johansson och Per Myrstener
Musiker i S:t Pauli kyrka

KONSERT med Subchamber Ensmble & Shida Shahabi 16 september kl. 19 i S:t Pauli kyrka

Subchamber och Shahabi inledde sitt samarbete år 2020 med idén om att tolka gamla svenska folklåtar och låta dem leva vidare i en ny tradition.

VIDEOINSTALLATION med filmen Precious Balance Walk 23 september kl. 18-22 i S:t Pauli kyrka

Den flerfaldigt prisbelönade filmen "Precious Balance Walk" vill spegla vår samhörighet med vatten, och det faktum att våra kroppar är komponerade av vatten och att vi lever i en hydrosfär. Och att påminna om hur dyrbart vatten är, och att vi måste skydda vattnet på jorden.

LIVE-PERFORMANCE med gruppen Breathing Water 23 september kl. 19.30 i S:t Pauli kyrka

Body of Water - Kropp av vatten, en konsert med gruppen Breathing Water

ELEKTRONISKT I PAULI med Mika Forsling och Albin Johansson 24 september kl. 17.00 i S:t Pauli kyrka

Stämningsfull konsert i möte mellan orgel, synth och elektronik.

KONSERT Bluegrass med Pauli World Gospel och Tom Baker 8 oktober kl. 17.00 i S:t Pauli kyrka

Vår egen världsmusikkör, Pauli World Gospel, möter Tom Baker som består av tre rutinerade skånemusiker, som spelar country- och bluegrassmusik från södra USA.

KONSERT i allhelgonatid med Sorella Vokalensemble och instrumentalister 5 november kl. 17.00 i S:t Pauli kyrka

Sånger, texter och instrumental musik till värme och tröst. Kom, sitt ner, lyssna, ta emot. Eller rör dig i rummet, tänd ljus om du vill. Gör stunden till din.

ORGELMUSIK vid åminnelsegudstjänst med Per Myrstener 6 november kl. 16.00 i S:t Pauli kyrka

Per Myrstener bjuder på trösterik orgelmusik av bl.a. Bach, Lars-Erik Larsson och Björn J:son Lindh.

KONSERT med Vocal Art Ensemble of Sweden, Jan Yngwe och Rhythm Art Duo 12 november kl. 17.00 i S:t Pauli kyrka

In State of Emergency - en kraftfull, vacker och gripande konsert speglas de känslor många bär på i en orolig tid. En innerlig upplevelse med starka röster och gripande texter.

KONSERT med vokalgruppen Trio Rop 26 november kl. 17.00 i S:t Pauli kyrka

Lite traditionellt och mycket egenkomponerat med utgångspunkt i folklig vokal tradition och folkligt berättande.