Konfirmation i Hyllie och S:t Mikaels kyrkor

Ta chansen att möta andra ungdomar i din egen ålder som kanske har samma funderingar. Tro/hopp/kärlek består av tre grupper, du väljer den som passar dig bäst. Även om grupperna är olika hör vi ihop och alla träffas därför tillsammans 14 november och 6 mars och reser på ett gemensamt läger 22–24 april 2022.

Tro/hopp/kärlek – gospel/city/sommar

Tro/hopp/kärlek – gospel

Känn kraften och glädjen i att sjunga gospel tillsammans! Konfirmandträffar med gospelsång, diskussioner, lek, prat, mys och fika.

Dag och tid

Följande söndagar kl. 10–17 i Hyllie kyrka:
26 september, 10 oktober, 14 och 28 november, 2 december, 9 och 30 januari, 13 februari, 6 mars och 27 mars och 8 maj.

14 maj 2022

Tro/hopp/kärlek – city

Livet är ett äventyr! Det finns så mycket att upptäcka, både inom oss och runt om oss. Vill du göra spännande utflykter i citymiljö, ska du välja vår veckogrupp som träffas efter skolan på måndagar.

Dag och tid

Måndagar kl. 15.30–17.30. Uppstart 6 september i S:t Mikaels kyrka. Söndag 14 nov och 6 mars.

14 maj 2022

Tro/hopp/kärlek – sommar

För dig som vill passa på när du är ledig och solen skiner, men inte vill åka iväg på ett längre läger. Träffar dagligen under tre sommarveckor. Vi umgås, pratar, leker och fikar.

Dag och tid

Söndag 14 november 2021 och 6 mars 2022.
Vardagar 13 juni–1 juli 2022 kl. 9–12

2 juli 2022