Konfirmation i Västra Skrävlinge kyrka

Västra Skrävlinge kyrka har en konfirmandgrupp särskilt för dig som inte vill eller kan åka på läger.

Konfagrupp utan läger

Här får du chans att upptäcka och lära känna den kristna tron. Tillsammans med församlingen och varandra utforskar vi vad kyrkan är, gör och tror. Vi samtalar, deltar i gudstjänster med olika uppgifter. Du får utrymme för dina egna frågor och funderingar om tron och livet. Gruppen är också för dig som inte vill eller kan åka på läger.

Dag och tid

En till två söndagar i månaden kl. 10.30–16.30 i Västra Skrävlinge församlingshem.

En av träffarna på hösten och en på våren pågår lite längre än vanliga tiden.

4 juni 2022

En ny chans

En ny chans till konfirmation för dig som är född 2003, 2004 och 2005. Om du vill upptäcka mer om vad det innebär att vara döpt, eller vill veta mer om Gud, kyrkan, dig själv och världen, så är detta något för dig!

Här kan du visa dina känslor, tankar och funderingar och tillsammans med andra fördjupa dig i livsfrågor, utforska kristen tro, göra studiebesök och fira gudstjänst. Vi avslutar med en konfirmationsgudstjänst inför sommaren.

Söndagsträffar

Gruppen träffas ett antal söndagar, från hösten 2021 till våren 2022 (det kommer även att ske en torsdagsträff). Allting är konstnadsfritt för dig som deltagare och vi bjuder på något att äta och dricka.

Första gången

Torsdag 25 november 17.30-18.30 i församlingshemmet, Västra Skrävlinge kyrka (Västra Skrävlinge Kyrkoväg 16).

För anmälan och mer information, kontakta församlingspedagog Annika Nilsson, kontaktuppgifter nedan.