Grupp med ungdomar i vita konfirmandkåpor framför Limhamns kyrkas port.

Konfirmation i Limhamn

Nyfiken på livet och tron? Vill du tillsammans med andra samtala och fundera på livets många frågor? Ordet konfirmation betyder bekräftelse. En bekräftelse på att Gud vet att du finns och tror på dig. Limhamns kyrka erbjuder såväl sommarkonfirmation som läsårskonfirmation. Läsårsgrupperna åker på en femdagars studieresa till Prag.

Vi är otroligt glada att så många ungdomar väljer att konfirmeras i Limhamn!
Nu är alla våra grupper fulla. Men det finns fortfarande många möjligheter i Malmö pastorat.

Detta innebär också att vi inte har något informationsmöte i församlingshuset 31 augusti kl 18.

Kontaktperson konfirmation i Limhamns kyrka

Lotta Sunemark

Församlingspedagog, Limhamns kyrka

Konfirmandledare

Som konfirmandledare är du  konfirmerad och vill fortsätta att finnas med i konfirmandarbetet men nu som ledare. Du går en utbildning på ett år samtidigt som du är ”fadder” i en konfirmandgrupp. Som konfirmandledare är du jätteviktig och värdefull.

Limhamns kyrka behöver dig som är ung och vill vara ledare. Det finns många som väljer att vara konfirmand i Limhamn och därför behövs du som vet vad unga tjejer och killar funderar på. Vill du veta mer kan du kontakta församlingspedagog Lotta Sunemark.