Grupp med ungdomar i vita konfirmandkåpor framför Limhamns kyrkas port.

Konfirmation i Limhamn

Nyfiken på livet och tron? Vill du tillsammans med andra samtala och fundera på livets många frågor? Ordet konfirmation betyder bekräftelse. En bekräftelse på att Gud vet att du finns och tror på dig. Limhamns kyrka erbjuder såväl sommarkonfirmation som läsårskonfirmation. Läsårsgrupperna åker på en femdagars studieresa till Prag.

Det är dags att anmäla sig till kommande års konfirmandgrupper. Ungdomar födda 2007 får en broschyr hem i brevlådan med information om alla möjligheter som Malmö pastorat erbjuder och du kan självklart även läsa om alla grupperna här på webben också. I Limhamn har vi både veckoläsning och sommarläger. Anmälningsportalen är öppen!

För dig som behöver mer information innan du anmäler dig har vi informationsmöte i församlingshuset 31 maj och 31 augusti kl 18. Dessa möten är alltså inte för dig som då redan anmält dig.

Sommargrupp 2022

Sommargruppen träffas en till två träffar under terminerna och fyra veckor under sommarlovet. Uppstarten är slutet av september 2021.
Preliminärt åker gruppen på ett helgläger våren 2022. Konfirmationen blir i juli 2022.

Veckogrupper

Måndagsgrupp träffas varje vecka kl. 17–19
Tisdagsgrupp träffas varje vecka kl. 17–19
Onsdagsgrupp träffas varje vecka kl. 17–19
Onsdag/söndagsgrupp träffas en onsdag och en söndag/månad; onsdag kl. 17–20, söndag kl. 14–19
Torsdagsgrupp träffas varje vecka kl. 17–19
Uppstart för alla veckogrupper blir i slutet av september och konfirmationerna blir i april och maj 2022. Veckogrupperna åker på en studieresa till Prag, 5 dagar våren 2022.

Kontaktperson konfirmation i Limhamns kyrka

Lotta Sunemark

Församlingspedagog, Limhamns kyrka

Konfirmandledare

Som konfirmandledare är du  konfirmerad och vill fortsätta att finnas med i konfirmandarbetet men nu som ledare. Du går en utbildning på ett år samtidigt som du är ”fadder” i en konfirmandgrupp. Som konfirmandledare är du jätteviktig och värdefull.

Limhamns kyrka behöver dig som är ung och vill vara ledare. Det finns många som väljer att vara konfirmand i Limhamn och därför behövs du som vet vad unga tjejer och killar funderar på. Vill du veta mer kan du kontakta församlingspedagog Lotta Sunemark.