Konfirmation i Kirsebergskyrkan

Kirsebergskyrkan erbjuder en torsdagsgrupp som träffas udda veckor och som åker på helgläger tillsammans.

Många stora frågor söker svar

När Gud säger att vi ska ta hand om jorden och varandra – hur kan vi göra det och varför ska vi göra det? Och vem är den där Gud? Jesus? Vad innebär det att vara troende idag? Vad är medmänsklighet? Vilka rättigheter har jag i livet? Kan jag göra skillnad för någon annan, för jorden? Kan man förlåta allt? Vad är kärlek? Tillsammans undersöker vi stora och små frågor. Varmt välkommen precis som du är!

Torsdagsgrupp

Torsdagsgruppen börjar med ett informationsmöte för dig som är konfirmand och dina föräldrar 2 september kl. 18 i Kirsebergskyrkan.

Därefter träffas gruppen på torsdagar i udda veckor kl. 16.30–18.30 med start 16 september 2021. Träffarna hålls i Kirsebergskyrkans församlingshem.

Gruppen åker på två läger, 8–10 oktober 2021 och 8–10 april 2022
och konfirmeras 22 maj 2022 i Kirsebergskyrkan.

Kontaktperson konfirmation i Kirsebergskyrkan

Amanda Rehnström