Konfagrupper 2021–2022

Välj en konfirmationsgrupp som passar dig. Alla grupper är kostnadsfria om inget annat anges. Valet är ditt och helt fritt.

KONFIRMANDANMÄLAN STÄNGD

Anmälningsformuläret för konfirmation är stängt. Kontakta aktuell kyrka direkt för information om det finns platser kvar. Du hittar kontaktinformation på sidan för respektive konfirmationsgrupp.

Konfirmation i Bunkeflo strandkyrka

Följ med på ett fantastiskt konfirmationsläger sommaren 2022 eller välj att träffas på hemmaplan i Torsdagsgruppen.

Konfirmation i Fosie kyrka och Heliga Trefaldighetskyrkan

Är du klistrad framför dina dator- och tv-spel på fritiden? Säger folk till dig att man inte lär sig något av att spela? Visst kan man det! Häng med oss in i spelvärlden och lär dig massor om kristen tro och hur det är att vara människa, för gaming och kristen tro går att kombinera.

Konfirmation i Husie

I Husie kan du välja mellan en torsdagsgrupp under terminstid och en sommargrupp med en veckas lägervistelse sommaren 2022.

Konfirmation i Hyllie och S:t Mikaels kyrkor

Ta chansen att möta andra ungdomar i din egen ålder som kanske har samma funderingar. Tro/hopp/kärlek består av tre grupper, du väljer den som passar dig bäst. Även om grupperna är olika hör vi ihop och alla träffas därför tillsammans 14 november och 6 mars och reser på ett gemensamt läger 22–24 april 2022.

Konfirmation i Kirsebergskyrkan

Kirsebergskyrkan erbjuder en torsdagsgrupp som träffas udda veckor och som åker på helgläger tillsammans.

Grupp med ungdomar i vita konfirmandkåpor framför Limhamns kyrkas port.

Konfirmation i Limhamn

Nyfiken på livet och tron? Vill du tillsammans med andra samtala och fundera på livets många frågor? Ordet konfirmation betyder bekräftelse. En bekräftelse på att Gud vet att du finns och tror på dig. Limhamns kyrka erbjuder såväl sommarkonfirmation som läsårskonfirmation. Läsårsgrupperna åker på en femdagars studieresa till Prag.

Konfirmation i Oxie kyrka

Konfirmationen är ett erbjudande till dig som är nyfiken på livet och vill veta mer om kristen tro och vad den kan betyda. Varför händer onda saker i världen? Vad ska jag bli i framtiden? Vad är kärlek? Vi pratar om livets frågor och upplever saker tillsammans. Allt från läger och äventyr till andakter med stillhet och ro.

Konfa för särskoleelever

Går du i grundsärskola och vill konfirmera dig? Oxie kyrka välkomnar konfirmander från hela Malmö som går i särskolan.

Konfirmation i S:t Andreas kyrka

Vi träffas varannan tisdag och funderar kring livet och tron, fikar, firar andakt och reser iväg på spännande aktiviteter där vi utmanar oss själva i ridning, femkamp, klättring, samarbetsövningar med mera.

Konfirmation i S:t Matteus kyrka

S:t Matteus kyrka erbjuder en konfirmandgrupp där du får åka på läger i Skåne och på en resa till Walsingham i England. Gruppen träffas mestadels på torsdagar.

Konfirmation i S:t Pauli kyrka

Du kan välja mellan tisdagsträffar under läsåret eller att ses en dag i månaden och på sommarlovet. Vi kommer att fundera och prata tillsammans om Gud, livet, kristendomen och allt annat som är viktigt. Vad har Gud att göra med mitt värde som människa? Vad betyder dopet i mitt liv?

Konfirmation i S:t Petri kyrka

Upptäck S:t Petri kyrkas skrymslen och torn, livets frågor och den kristna tron. Bli konfirmand i S:t Petri kyrka och spendera sommaren i city och res med på studieresa till Berlin.

Konfirmation i Tygelsjö och V Klagstorps kyrkor

Tygelsjö och Västra Klagstorp kyrkor erbjuder två konfirmandgrupper

Konfirmation i Västra Skrävlinge kyrka

Västra Skrävlinge kyrka har en konfirmandgrupp särskilt för dig som inte vill eller kan åka på läger.