Ungdomar hoppar i solnedgången på en strand
Foto: shutterstock.com

Konfirmation i Bunkeflo strandkyrka

Följ med på ett oförglömligt tvåveckors konfirmationsläger sommaren 2021!

Ett oförglömligt sommarläger

Under två veckors tid får du lära känna Gud och andra ungdomar genom gemensamma upplevelser, gudstjänster, musik, lekar, fest och äventyr. Som konfirmand ingår det även att du deltar i kyrkans gudstjänstliv.

Dag och tid

Gruppen startar i november 2020. Därefter träffas gruppen en gång i månaden på söndagar fram till sommarlägret.

Gruppen åker på ett helgläger i början av 2021 och efter skolavslutningen i juni börjar sommarlägret som avslutas med konfirmation 4 juli 2021.

Efteranmälan till konfirmation 2020–2021

Vill du anmäla dig till konfirmation? Efter 15 september 2020 vänder du dig direkt till kontaktpersonen för varje grupp. Obs! Grupperna Gamingkonfirmation och konfirmation i S:t Petri kyrka är fulla och tar därför inte emot fler anmälningar.

Kontaktperson konfirmation i Bunkeflo Strandkyrka

Adam Illi