181119 Nattvardskärl i keramik fotograferade i Härlanda kyrka i Göteborg. Prästen Erik Gyll och Anna Hultcrantz.
Foto: Kristin Lidell /Ikon

Konfirmation i Västra Skrävlinge kyrka

Konfagrupp utan läger

Västra Skrävlinge kyrka har en konfirmandgrupp särskilt för dig som inte vill eller kan åka på läger. Här får du chans att upptäcka och lära känna den kristna tron. Tillsammans med församlingen och de andra konfirmanderna får du utforska vad kyrkan är, gör och tror. Här finns utrymme för dina egna frågor och funderingar om tro och liv. Det blir många samtal och som konfirmand är du med och deltar i gudstjänsterna med olika uppgifter.

Dag och tid

24 september 2020 kl. 17.30–18.30 informationsmöte

Med start 18 oktober 2020 träffas gruppen en söndag i månaden kl. 10.30–16.30 i Västra Skrävlinge församlingshem.

Studiebesök en lördag på hösten och en lördag på våren.

Konfirmationen sker i Västra Skrävlinge kyrka 5 juni 2021.

Efteranmälan till konfirmation 2020–2021

Vill du anmäla dig till konfirmation? Efter 15 september 2020 vänder du dig direkt till kontaktpersonen för varje grupp. Obs! Grupperna Gamingkonfirmation och konfirmation i S:t Petri kyrka är fulla och tar därför inte emot fler anmälningar.

Kontaktperson konfirmation i Västra Skrävlinge kyrka

Marta Holgersson