Ungdomar bildar en cirkel med sina händer
Foto: Rawpixel.com / Shutterstock

Konfirmation i Tygelsjö och V Klagstorps kyrkor

Tygelsjö och V Klagstorp kyrkor erbjuder en konfirmandgrupp på onsdagar med konfirmation i maj 2021.

Onsdagsgrupp i Tygelsjö

Är du nyfiken på Gud? Tillsammans med Tygelsjö kyrka ges du möjligheten att i en lugn och trygg miljö utforska vem Gud är och i din egen takt växa in i vår kyrkas tro och liv.

Dag och tid

Gruppen träffas onsdagar kl. 18–20 med start i september samt vissa söndagar och helgdagar. Under våren 2021 åker gruppen på ett helgläger.

Konfirmationen sker i maj 2021.

Efteranmälan till konfirmation 2020–2021

Vill du anmäla dig till konfirmation? Efter 15 september 2020 vänder du dig direkt till kontaktpersonen för varje grupp. Obs! Grupperna Gamingkonfirmation och konfirmation i S:t Petri kyrka är fulla och tar därför inte emot fler anmälningar.

Ung konfirmandledare

Om du konfirmerats i Tygelsjö och vill bli konfirmandledare erbjuds utbildningstillfällen där du får möjlighet att reflektera över din blivande roll som ledare och förebild i en kyrklig miljö.

För mer info kontakta prästen Marcus Holgersson eller församlingspedagog  Margareta Berggren

Kontaktperson konfirmation i Tygelsjö och V Klagstorp

Marcus Holgersson