Regnbågsfärgade händer håller i ett guldfärgat krucifix.
Foto: MyImages - Micha /Shutterstock

Konfirmation i S:t Pauli kyrka

Som konfirmand i S:t Pauli kyrka kan du välja mellan att träffas onsdagar under terminstid eller att ses en söndag i månaden och på sommarlovet. Väljer du det sistnämnda ingår en resa till Berlin.

Oavsett om du väljer att delta under hösten och vintern eller under sommaren 2021 kommer du att få fundera över hur kristen tro och Gud hänger ihop med musik, hbtq, klimatet, konsten och människovärdet.

Höst- och vintergrupp

Dag och tid

Höst- och vintergruppen träffas första gången i slutet av augusti 2020. Därefter träffas gruppen varannan onsdag kl. 17–19 i S:t Pauli kyrka. Det blir även några träffar under höstlovet, jullovet och sportlovet. Gruppen åker på läger 3–5 januari 2021.

Konfirmationen sker i S:t Pauli kyrka 28 februari 2021.

Resegruppen åker till Berlin

Väljer du Resegruppen får du chansen att sommaren 2021 upptäcka Berlin som konfirmand.

Dag och tid

Första träffen är 29 november 2020. Därefter träffas gruppen en söndag i månaden fram till sommarlovet.

21–24 juni träffas gruppen i S:t Pauli församlingshus.
29 juni–3 juli åker gruppen till Berlin.
5–9 juli träffas gruppen i S:t Pauli församlingshus.

Konfirmationen sker i S:t Pauli kyrka 11 juli 2021.

Efteranmälan till konfirmation 2020–2021

Vill du anmäla dig till konfirmation? Efter 15 september 2020 vänder du dig direkt till kontaktpersonen för varje grupp. Obs! Grupperna Gamingkonfirmation och konfirmation i S:t Petri kyrka är fulla och tar därför inte emot fler anmälningar.

Kontaktperson konfirmation i S:t Pauli kyrka

Sara Svensson