Två tonårstjejer med blommor i händerna står utomhus och pratar. I bakgrunden står fyra killar

Konfirmation i S:t Matteus kyrka

S:t Matteus kyrka erbjuder en konfirmandgrupp där du får åka på läger i Skåne och på en resa till Walsingham i England. Gruppen träffas på torsdagar.

Torsdagsgrupp med Englandsresa

Vem är Gud? Och vad är kristen tro? Varför finns jag och vad är livets mening? Dessa och många andra frågor får du utforska och upptäcka tillsammans med andr genom samtal, kreativitet, gudstjänster och andakter. Och när du och de andra i konfagruppen åker på läger och en resa till England tillsammans.

Dag och tid

Gruppen träffas på torsdagar kl. 16.30–18.30 med start 1 oktober 2020. På hösten åker gruppen på ett endygnsläger i Malmö och på våren ett weekendläger någonstans i Skåne. Första veckan i augusti 2021 åker gruppen på en resa till Walsingham i England. Detta sista läger genomförs som en del av konfirmationen även om resan är efter konfirmationsgudstjänsten.

Konfirmationen hålls i S:t Matteus kyrka 22 maj 2021.

Efteranmälan till konfirmation 2020–2021

Vill du anmäla dig till konfirmation? Efter 15 september 2020 vänder du dig direkt till kontaktpersonen för varje grupp. Obs! Grupperna Gamingkonfirmation och konfirmation i S:t Petri kyrka är fulla och tar därför inte emot fler anmälningar.

Kontaktperson konfirmation i S:t Matteus kyrka

Sara Lindholm