En person hjälper en annan person upp för en klippa.
Foto: sezer66 / Shutterstock

Konfirmation i S:t Andreas kyrka

Som konfirmand i S:t Andreas kyrka får du chansen att utmana dig själv i olika spännande aktiviteter som ridning, femkamp, klättring och olika samarbetsövningar. Det finns en grupp som träffas på tisdagar under terminstid och en grupp som kommer att träffas på sommaren 2021.

Upplevelsegrupp tisdagar

Upplevelsegruppen tisdagar är full.

Gruppen träffas och funderar tillsammans kring livet och kristen tro. Du får också tillfälle att åka iväg på olika spännande aktiviteter där du får utmana dig själv och dina kompisar i ridning, femkamp, klätterväg, samarbetsövningar med mera.

Dag och tid

Gruppen träffas varannan tisdag, udda veckor kl. 16.30–19 med start 8 september. Det blir också träffar ett  antal lördagar och söndagar för aktiviteter och gudstjänster. Första helgträffen blir en kick-off 19–20 september.

Gruppen åker på två helgläger, 16–18 oktober 2020 och en helg under våren 2021.

Konfirmationen hålls i S:t Andreas kyrka 8 maj 2021.

Upplevelsegrupp sommar 2021

Upplevelsegruppen sommar 2021 är inställd.

Gruppen träffas under sommarlovets första tre veckor och funderar tillsammans kring livet och tron. Ett fyradagars läger och massor av spännande aktiviteter som ridning, femkamp, klättervägg och samarbetsövingar står också på programmet.

Dag och tid

• 19–20 september 2020 Kick-off
  • Förträffar ett antal dagar och kvällar under året för aktiviteter och gudstjänster.
  • 14 juni–20 juni 2021 Träffar i S:t Andreas kyrka
  • 21–24 juni läger
  • 25 juni–3 juli träffar i S:t Andreas kyrka

Konfirmation 3 juli 2021 i S:t Andreas kyrka

Efteranmälan till konfirmation 2020–2021

Vill du anmäla dig till konfirmation? Efter 15 september 2020 vänder du dig direkt till kontaktpersonen för varje grupp. Obs! Grupperna Gamingkonfirmation och konfirmation i S:t Petri kyrka är fulla och tar därför inte emot fler anmälningar.

Kontaktperson konfirmation i S:t Andreas kyrka

Kristina Markström