Foto: Shebeko /Shutterstock

Konfirmation i Oxie kyrka

Konfirmationen är ett erbjudande till dig som är nyfiken på livet och vill veta mer om kristen tro och vad den kan betyda. I Oxie kyrka kan du som går i årskurs 8 välja en konfirmationsgrupp som träffas på torsdagar, under skolloven eller under sommarlovet 2021.

Torsdagsgrupp

Torsdagsgruppen träffas varje vecka i Oxie församlingsgård. Genom musik, drama, samtal och lekar utforskar gruppen tillsammans svaren på frågor som ”Varför händer onda saker i världen? Vad ska jag bli i framtiden? Vad är kärlek?”

Dag och tid

Gruppen startar 2 september kl. 17.30 med ett uppstartsmöte för dig som är konfirmand och dina föräldrar. Därefter träffas gruppen på torsdagar kl. 16.30–18.30 i Oxie församlingsgård.

Gruppen åker på helgläger 16–18 oktober och även en gång på våren 2021.

Konfirmationen hålls 8 maj 2021 i Oxie kyrka

Sommarkonfa

Under tre intensiva veckor sommaren 2021 får du chansen att prata om livets stora frågor och uppleva spännande saker tillsammans med kompisar och ledare. Allt från läger och äventyr till andakter med stillhet och ro utlovas.

Dag och tid

Sommargruppen träffas 20 juni–10 juli 2021.

• 20–26 juni Oxie församlingsgård
  • 27 juni–4 juli Läger
  • 5–9 juli Oxie församlingsgård

Konfirmationen hålls 10 juli 2021 i Oxie kyrka.

Lovkonfa

Lovkonfa är gruppen för dig som har många bollar i luften under skolveckorna. Gruppen träffas nämligen när det är skollov. Tillsammans med kompisar och ledare får du möjlighet att prata om livets stora frågor och uppleva saker tillsammans. Allt från läger och äventyr till andakter med stillhet och ro.

Dag och tid

Gruppen startar 2 september kl. 17.30 med ett uppstartsmöte för dig som är konfirmand och dina föräldrar. Därefter träffas gruppen följande dagar:

• 26–30 oktober (Höstlovet vecka 44)
  • 22–28 februari 2021 (sportlovet vecka 8)
  • 29 mars–1 april 2021 (påsklovet vecka 13)

Gruppen åker på övernattning. Datum är inte satt.

Konfirmationen hålls 5 april 2021 i Glostorps kyrka

Efteranmälan till konfirmation 2020–2021

Vill du anmäla dig till konfirmation? Efter 15 september 2020 vänder du dig direkt till kontaktpersonen för varje grupp. Obs! Grupperna Gamingkonfirmation och konfirmation i S:t Petri kyrka är fulla och tar därför inte emot fler anmälningar.

Kontaktperson torsdagsgruppen Oxie kyrka

Marie Lindgren