Ungdomar sitter under en pergola
Foto: Svenska kyrkan Malmö

Konfirmation i Kirsebergskyrkan

Kirsebergskyrkan erbjuder två konfirmandgrupper: en torsdagsgrupp och en sommargrupp. Torsdagsgruppen åker på en studieresa till Assisi i Italien i maj 2021. Sommargruppen träffas på sommarlovet och åker på ett fyradagars läger.

Många stora frågor söker svar

Vem är jag och vem är du? Vem är Gud? Jesus? Kan man förlåta allt? Kan man älska för mycket, eller för lite? Vad betyder Amen? Vad gör man i kyrkan egentligen? När Gud säger att vi ska ta hand om jorden och varandra – hur kan vi göra det och varför ska vi göra det? Vad innebär det att vara troende idag? Vad är medmänsklighet? Vilka rättigheter har jag i livet? Kan jag göra skillnad för någon annan, för jorden?  Genom gemenskap, samtal, lek och äventyrlig kreativitet får du som konfirmand chansen att tillsammans med andra undersöka de stora och små frågorna i livet. Ta chansen att hänga med.

Torsdagsgrupp

Torsdagsgruppen börjar med ett informationsmöte för dig som är konfirmand och dina föräldrar 27 augusti 2020 kl. 18 i Kirsebergskyrkan.

Därefter träffas gruppen på torsdagar i jämna veckor kl. 16.30–18.30 med start 3 september 2020. Träffarna hålls i Kirsebergskyrkans församlingshem.

11–13 september 2020 åker gruppen på läger.
11–16 maj 2021 åker gruppen på studieresa till Assisi i Italien.

Gruppen konfirmeras 29 maj 2021 i Kirsebergskyrkan.

Sommargrupp 2021

Sommargruppen börjar med ett informationsmöte för dig som är konfirmand och dina föräldrar 18 november 2020 kl. 17.30 i Kirsebergskyrkan.

Sommargruppen träffas sedan följande datum:

• 29 december 2020 kl. 11 i Kirsebergskyrkan
  • 26–30 juni 2021
  • 2–5 augusti 2021
  • 9–13 augusti 2021

Gruppen konfirmeras 14 augusti 2021 i Kirsebergskyrkan.

Efteranmälan till konfirmation 2020–2021

Vill du anmäla dig till konfirmation? Efter 15 september 2020 vänder du dig direkt till kontaktpersonen för varje grupp. Obs! Grupperna Gamingkonfirmation och konfirmation i S:t Petri kyrka är fulla och tar därför inte emot fler anmälningar.

Kontaktperson konfirmation i Kirsebergskyrkan

Amanda Rehnström