Spelkonsol
Foto: shutterstock.com

Konfirmation i Fosie kyrka och Heliga Trefaldighetskyrkan

Är du klistrad framför din dator-och tv-spel på fritiden? Säger folk till dig att man inte lär sig något av att spela? Visst kan man det! Häng med Fosie kyrka och Heliga trefaldighetskyrkan in i spelvärlden och lär dig en massa om kristen tro och hur det är att vara människa, för gaming och kristen tro går att kombinera.

Gamingkonfirmation

Vi spelar tillsammans vissa helger och några dagar under loven. För att kunna maximera gamingen kommer vi att sova över i församlingsgården.

Om du inte vill använda din egen dator kan du låna en av kyrkan, och är du mer för konsol så finns det både Ps4 och Wii U.

Dag och tid

Gamingruppen 2020–2021 är full.

Gruppen startar med en första träff 6 september. Därefter ses gruppen på olika läger på helger och skollov:

• 18–20 september (fredag–söndag) Gamingläger med övernattning
  • 28–30 oktober (höstlov) Gamingläger med övernattning
  • 3–5 januari 2021(jullov) Rollspelsläger
  • 24–26 februari (sportlov) Gamingläger med övernattning
  • 27–29 mars (fredag–söndag) Gamingläger med övernattning
  • 23–25 april (fredag–söndag) Gamingläger med övernattning

Konfirmationen hålls 8 maj 2021.

Informationsmöte i maj och augusti

26 maj kl. 18 i Fosie församlingsgård och 20 augusti kl. 18 i Heliga trefaldighetskyrkan är det informationsmöte för dig som vill veta mer om gamingkonfirmation. Vid båda tillfällena bjuds det på grillad korv. Vegetariskt alternativ finns.

Efteranmälan till konfirmation 2020–2021

Vill du anmäla dig till konfirmation? Efter 15 september 2020 vänder du dig direkt till kontaktpersonen för varje grupp. Obs! Grupperna Gamingkonfirmation och konfirmation i S:t Petri kyrka är fulla och tar därför inte emot fler anmälningar.

Kontaktperson gamingkonfirmation

Helena Ericsson