Konfagrupper 2020–2021

Välj en konfirmationsgrupp som passar dig. Alla grupper är kostnadsfria om inget annat anges. Valet är ditt och helt fritt.

Ungdomar hoppar i solnedgången på en strand

Konfirmation i Bunkeflo strandkyrka

Följ med på ett oförglömligt tvåveckors konfirmationsläger sommaren 2021!

Spelkonsol

Konfirmation i Fosie kyrka och Heliga Trefaldighetskyrkan

Är du klistrad framför din dator-och tv-spel på fritiden? Säger folk till dig att man inte lär sig något av att spela? Visst kan man det! Häng med Fosie kyrka och Heliga trefaldighetskyrkan in i spelvärlden och lär dig en massa om kristen tro och hur det är att vara människa, för gaming och kristen tro går att kombinera.

Ungdomar på en gräsmatta i solen

Konfirmation i Husie

I Husie kan du välja mellan en torsdagsgrupp under terminstid och en sommargrupp med en veckas lägervistelse sommaren 2021.

Vy över Gröna Lund i Stockholm, sett från vattnet.

Konfirmation i Hyllie och S:t Mikaels kyrkor

Hyllie och S:t Mikaels kyrkor erbjuder tre konfirmandgrupper, #stlhm_söndag, #sthl_måndag och #sthlm_sommar. Alla grupper åker på en gemensam resa till Stockholm i april 2021 och har vissa gemensamma träffar innan resan.

Ungdomar sitter under en pergola

Konfirmation i Kirsebergskyrkan

Kirsebergskyrkan erbjuder två konfirmandgrupper: en torsdagsgrupp och en sommargrupp. Torsdagsgruppen åker på en studieresa till Assisi i Italien i maj 2021. Sommargruppen träffas på sommarlovet och åker på ett fyradagars läger.

Grupp med ungdomar i vita konfirmandkåpor framför Limhamns kyrkas port.

Konfirmation i Limhamns kyrka

Limhamns kyrka erbjuder såväl sommarkonfirmation 2021 som läsårskonfirmation. Läsårsgrupperna åker på en femdagars studieresa till Prag våren 2021.

I Oxie kyrka kan du välja mellan tre olika konfirmandgrupper: en torsdagsgrupp som träffas varje vecka, en grupp som träffas under skolloven eller en grupp som träffas under sommarlovet 2021.

Konfirmation i Oxie kyrka

En leende flicka med Downs syndrom

Konfa för särskoleelever

Går du i grundsärskola och vill konfirmera dig? Oxie kyrka välkomnar konfirmander från hela Malmö som går i särskolan.

En person hjälper en annan person upp för en klippa.

Konfirmation i S:t Andreas kyrka

Som konfirmand i S:t Andreas kyrka får du chansen att utmana dig själv i olika spännande aktiviteter som ridning, femkamp, klättring och olika samarbetsövningar. Det finns en grupp som träffas på tisdagar under terminstid och en grupp som kommer att träffas på sommaren 2021.

Två tonårstjejer med blommor i händerna står utomhus och pratar. I bakgrunden står fyra killar

Konfirmation i S:t Matteus kyrka

S:t Matteus kyrka erbjuder en konfirmandgrupp där du får åka på läger i Skåne och på en resa till Walsingham i England. Gruppen träffas på torsdagar.

Regnbågsfärgade händer håller i ett guldfärgat krucifix.

Konfirmation i S:t Pauli kyrka

Som konfirmand i S:t Pauli kyrka kan du välja mellan att träffas onsdagar under terminstid eller att ses en söndag i månaden och på sommarlovet. Väljer du det sistnämnda ingår en resa till Berlin.

Berlin skyline med Fehrsehturm

Konfirmation i S:t Petri kyrka

Upptäck S:t Petri kyrkas skrymslen och torn, Berlin, livets frågor och den kristna tron. Bli konfirmand i S:t Petri kyrka.

Ungdomar bildar en cirkel med sina händer

Konfirmation i Tygelsjö och V Klagstorps kyrkor

Tygelsjö och V Klagstorp kyrkor erbjuder en konfirmandgrupp på onsdagar med konfirmation i maj 2021.

181119 Nattvardskärl i keramik fotograferade i Härlanda kyrka i Göteborg. Prästen Erik Gyll och Anna Hultcrantz.

Konfirmation i Västra Skrävlinge kyrka

Västra Skrävlinge kyrka har en konfirmandgrupp särskilt för dig som inte vill eller kan åka på läger.