Konfirmation i S:t Pauli kyrka 2022-2023

Var konfirmand i den sexkantiga kyrkan, här får du pröva höjd och djup och bredd. En konfirmandundervisning som bygger på att vi skapar, samtalar och firar gudstjänst tillsammans. Du kommer att få träffa flera av oss som arbetar i S:t Pauli. Kom och var med under stjärnorna.

Dag och tid

Varannan torsdag eftermiddag och söndag eftermiddag enligt schema.
Schema för terminen utdelas i samband med gruppstart.

Maj 2023.

Anmäl dig till konfirmation 2022-2023!

Anmäl dig till konfirmation 2022/2023

Tänk dig att få fundera över livet och Gud tillsammans med andra. Att vara konfirmand i Svenska kyrkan är en sådan möjlighet. Du får spännande upplevelser och nya perspektiv på livet. Här finns utrymme för dig och dina tankar. Här hittar du alla konfirmandgrupper i Malmö. Valet är ditt och helt fritt. Välj den grupp som passar dig.

Några konfirmander i vita kåpor jämför sina gympaskor.

Vanliga frågor om konfirmation

Här hittar du svar på några vanliga frågor om konfirmation.

En vuxen och ett barn står vid strandkanten och tittar ut över vattnet.

Kristen tro

Vill du veta mer om kristen tro? Här kan du läsa om vad Svenska kyrkan står för. Du kan också få näring till dina egna tankar om kristen tro.

Konfirmeras efter åttan eller som vuxen

Blev du inte konfirmerad som tonåring? I din församling erbjuds alltid en möjlighet att konfirmeras som vuxen.