Några grässtrån på en klippa vid vattnet.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Konfirmation i S:t Matteus kyrka 2022-2023

Vi åker på sommarläger på västkusten med salta bad, sol, värme och härlig  gemenskap. Genom samtal, kreativa aktiviteter, gudstjänst och andakt utforskar vi livets stora frågor och centrala teman i den kristna tron. Dessutom träffas vi vid några tillfällen under höst och vårterminen för att lära känna varandra innan sommarlägret börjar.

Konfirmation med sommarläger på västkusten

Uppstart

Söndag 13 november kl. 11, S:t Matteus kyrka.

Förträffar

Söndag 18 december
Söndag 12 februari
Söndag 12 mars
Söndag 16 april

Läger

Helgläger 12–14 maj. Sommarläger i augusti vecka 32.

Lördag 12 augusti.

Anmäl dig till konfirmation 2022-2023!

Anmäl dig till konfirmation 2022/2023

Tänk dig att få fundera över livet och Gud tillsammans med andra. Att vara konfirmand i Svenska kyrkan är en sådan möjlighet. Du får spännande upplevelser och nya perspektiv på livet. Här finns utrymme för dig och dina tankar. Här hittar du alla konfirmandgrupper i Malmö. Valet är ditt och helt fritt. Välj den grupp som passar dig.

Några konfirmander i vita kåpor jämför sina gympaskor.

Vanliga frågor om konfirmation

Här hittar du svar på några vanliga frågor om konfirmation.

En vuxen och ett barn står vid strandkanten och tittar ut över vattnet.

Kristen tro

Vill du veta mer om kristen tro? Här kan du läsa om vad Svenska kyrkan står för. Du kan också få näring till dina egna tankar om kristen tro.

Konfirmeras efter åttan eller som vuxen

Blev du inte konfirmerad som tonåring? I din församling erbjuds alltid en möjlighet att konfirmeras som vuxen.