Foto: Alex Giacomini /Ikon

Konfirmation i Husie 2022-2023

I Husie kan du välja mellan en torsdagsgrupp under terminstid och en sommargrupp med en veckas lägervistelse sommaren 2023.

Torsdagsgrupp

Vi träffas och funderar över livet, relationer och Gud. Genom fika, samtal, musik, lek och läger får vi tid att lära känna varandra och diskutera livets stora och små frågor. Kom som du är!

Dag och tid

Uppstart 11 september och därefter träffar torsdagar kl. 16–18.30. Inga träffar på loven. Helgläger 11–13 november 2022 och 17–19 mars 2023.

13 maj 2023 Husie kyrka

Sommargrupp 2023

Skapa minnen för livet där  vi kommer varandra nära genom samtal om stora frågor som relationer, meningen med livet, identitet och Gud. Vi åker iväg från vardagen i en vecka på ett roligt sommarläger fullt av gemenskap.

Dag och tid

Uppstart 9 oktober 2022. Träffar 19–22 juni, 5–7 juli 2023 i Husie församlingshem. Läger 25 juni–2 juli 2023.

8 juli 2023 i Husie kyrka

Anmäl dig till konfirmation 2022-2023!

Anmäl dig till konfirmation 2022/2023

Tänk dig att få fundera över livet och Gud tillsammans med andra. Att vara konfirmand i Svenska kyrkan är en sådan möjlighet. Du får spännande upplevelser och nya perspektiv på livet. Här finns utrymme för dig och dina tankar. Här hittar du alla konfirmandgrupper i Malmö. Valet är ditt och helt fritt. Välj den grupp som passar dig.

Några konfirmander i vita kåpor jämför sina gympaskor.

Vanliga frågor om konfirmation

Här hittar du svar på några vanliga frågor om konfirmation.

En vuxen och ett barn står vid strandkanten och tittar ut över vattnet.

Kristen tro

Vill du veta mer om kristen tro? Här kan du läsa om vad Svenska kyrkan står för. Du kan också få näring till dina egna tankar om kristen tro.

Konfirmeras efter åttan eller som vuxen

Blev du inte konfirmerad som tonåring? I din församling erbjuds alltid en möjlighet att konfirmeras som vuxen.