Barnkör från åldrarna 7-13 övar i Önsta Gryt församlingshem.
Foto: Johannes Frandsen

Sjung i kör

I Kirsebergskyrkan finns många körer med olika musikaliska uttryck. Körer som passar både dig som är nyfiken på att lära dig sjunga eller dig som har god körvana och kan läsa noter. Att sjunga i kör ger så mycket energi, glädje och gemenskap.

Körer för barn

Juniorkör

En kör för dig som går i mellanstadiet och i trean. vi sjunger blandade sånger, kända som okända, pop, musikal och visor. Kom och var med.

Vi övar torsdagar kl 16.00-16.45

Finskspråkig musiklekis

Kultakalat – musiklekis
ålder 2-6 år som kan prata lite på finska.

Övar måndagar kl 17.00-17.45

Körer för ungdomar

Ungdomskör

För dig som går i högstadiet eller gymnasiet. Olika projekt varje termin, allt från musikal till klassisk musik och pop.
Övar torsdagar kl 18.30-19.30.

Vuxenkörer

Gospel Glow

En gospelkör som vänder sig till körsångare med god körvana. Kören medverkar i gudstjänster 3-4 gånger per termin och ger också ett antal konserter.
Övar torsdagar kl 19.00-21.30

Morellerna

För dig som vill prova på att sjunga i kör. Inga förkunskaper krävs. Vi sjunger allt ifrån gamla schlagers till visor och psalmer. Kören medverkar i gudstjänster 3-4 gånger per termin.

Övar tisdagar kl 17.15-18.30

Sinikellot

Vår Sverige-finska kör som sjunger på finska.
Övar måndagar kl 18.00-20.00
Ledare: Marianne Sihvonen
Sinikellot -kuoro laulaa hengellisiä lauluja suomen kielellä.
Yhteyshenkilö:  kuoronjohtaja iv Marianne Sihvonen.

Kirsebergs sångensemble

En kör som kräver sångvana och kunskap i notläsning. Repertoaren är blandad och sträcker sig från klassisk körmusik och nykomponerat till visa och jazz.
Övar onsdagar kl 18.45-21.30

Stellakören

En kör för unga vuxna och medelålders. Repertoaren är blandad och består av allt ifrån populärmusik till visa och klassisk körmusik.
Övar måndagar kl 18.45-20.15

Kontakt körledare i Kirsebergskyrkan

Camilla Gaglianello

Organist, Körledare Morellerna, Ungdomskören och Juniorkören, Kirsebergskyrkan