Vitkalkad kyrka med torn med trappstensgavel ligger uppe på en kulle. Runt om finns gravstenar, gräs och grusgångar.
Foto: Gunnar Menander

Husie kyrka

Husie kyrka tillhör Husie församling. Kyrkan är en populär dop– och vigselkyrka. Här firas också gudstjänst vid kyrkliga högtider som advent, jul och påsk.

Konfirmation i Husie 2022-2023

I Husie kan du välja mellan en torsdagsgrupp under terminstid och en sommargrupp med en veckas lägervistelse sommaren 2023.

Anmäl dig till konfirmation 2022/2023

Tänk dig att få fundera över livet och Gud tillsammans med andra. Att vara konfirmand i Svenska kyrkan är en sådan möjlighet. Du får spännande upplevelser och nya perspektiv på livet. Här finns utrymme för dig och dina tankar. Här hittar du alla konfirmandgrupper i Malmö. Valet är ditt och helt fritt. Välj den grupp som passar dig.

Gudstjänster firas, men verksamheten finns i Husie

Det är samma personal som arbetar i Husie kyrka, Södra Sallerups kyrka, Husie församlingshem och Syster Astrids kyrka. Verksamheten är förlagd till Husie församlingshem. Här hittar du allt från öppna mötesplatser till körer, barn- och ungdomsverksamhet och diakon och präst.

Logotyp för orgelfestivalen mot ljusblå bakgrund

Malmö International Organ Festival

17-22 maj arrangerar Svenska kyrkan Malmö en internationell orgelfestival där Malmös varierade och spännande orgelbestånd visas upp. Såväl Malmöorganister deltar som kända gästande organister från olika håll. Festivalen bjuder på konserter med internationella organister, masterclass, seminarier och orgelvisningar. Dessutom kan du boka plats på orgelsafari lördag 21 maj - en busstur som tar dig runt till konserterna i kyrkorna. Boka din plats här på sidan!

Anmäl dig till digitalt nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrev från kyrkorna i Husie

Anmäl dig här så får du det digitala nyhetsbrevet en gång i månaden.

Aktuellt från Husie kyrka

Vitkalkad landsortskyrka

Husie kyrkas historia

Husie kyrka ritades av C G Brunius och invigdes 1857. Den ersatte en medeltida kyrka som låg på samma plats.