Vecka för trötta

Dagar på Mallorca för trötta medarbetare i kyrkan

Välkommen till några ”ta det lugnt”-dagar på Mallorca när advent och jul är över och det känns som all kraft är slut. Uppe i bergen, på klostret Santuari de Santa Llucia ovanför byn Mancor de la Vall finns möjlighet till återhämtning och påfyllning. Du behöver inte prestera något utan kan ta det lugnt, ligga och läsa, promenera eller, om du vill, delta i de aktiviteter som vi erbjuder under veckan.

Vi avslutar varje dag tillsammans med aftonbön och firar mässa varje morgon. På förmiddagarna erbjuds något föredrag med samtal eller annan aktivitet och på eftermiddagarna kan du följa med på utflykt till någon by, till havet eller kanske upp i bergen. Allt i enkel klostermiljö med god, rustik, spansk husmanskost.

Datum: 13–17 januari 2020. Startar på måndagen med middag kl. 19.30 uppe i klostret och avslutas efter frukost på fredagen.

Kostnad: 550€, varav 50€ i anmälningsavgift. I priset ingår kost och logi samt de olika aktiviteterna.

Information: Carin Saracco, carin.saracco@svenskakyrkan.se eller Maria Hansson, maria.h.hansson@svenskakyrkan.se

Anmälan: Senast 29 november 2019 till: mallorca@svenskakyrkan.se

Du bokar själv din flygresa och kan kombinera dagarna på klostret med egna dagar inne i Palma. Vi tipsar gärna om hotell.

Från flygplatsen kan du åka taxi (ca 60€) eller hyra en bil. Januari är en billig månad för såväl flyg som hyrbil.

Om du inte vill flyga kan du åka tåg till Toulon i Frankrike, åka färja till Alcudia och därifrån ta taxi.

Välkommen till Mallorca!