Foto: Anemone123/Pixabay

Vardagsverksamhet

Varje vecka möts människor i olika åldrar i barngrupper, körer och gemenskapsträffar. Du är välkommen att vara med i de sammanhang som passar just dig!

Barn och ungdom

Välkommen till Malå församlings barn- och ungdomsverksamhet!

Konfirmation

Vem är jag och vem vill jag vara? Vad är egentligen viktigt i livet? När du är konfirmand finns möjlighet att fundera på sådant som vi kanske inte gör varje dag.

Piano

Musik och Kultur

Här kan du läsa om församlingens rika och omfattande Musik- och Kulturverksamhet.

Gemenskapsgrupper

Precis som rubriken antyder presenteras här grupper som vill bidra till gemenskap under andra former än gudstjänst, sång och musik.

Ideellt arbete i Svenska kyrkan Malå

Det finns alltid något du kan bidra med i Svenska kyrkans verksamhet. Du behövs!

Pilgrimsvandring

Lördag 25 juni kl 10.30 vandrar vi till Tjamstabergets topp där vi avslutar med att fira ekumenisk gudstjänst. Välkommen med din anmälan!