Onsdagssången

Onsdagssången är en sånggrupp för alla som gillar att sjunga.

Onsdagssången är en sånggrupp för daglediga med ett 30-tal medlemmar som startades hösten 2013. Våra ledare är Erik Fängström och Lena Selin. Vi träffas onsdagar i församlingshemmet klockan 10:30 då vi sjunger tillsammans i cirka en timme, varefter vi fikar och umgås tillsammans.

Åtta gånger per termin flyttar vi ut våra övningar till kommunens "gårdar", Miklagård, Furugården, Sörgården och Tjamstangården, för att sjunga, fika och umgås med boende där. Detta har varit vår huvuduppgift sedan starten, varför vi sällan sjunger i andra sammanhang.

Tycker Du om att sjunga och umgås? Då är Onsdagssången en självklarhet för dig. Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till Erik Fängström med dessa via telefon eller mail. Kontaktuppgifter finner du här nedanför.

Sångledare

Erik Fängström