Kontakt

Malå församling Besöksadress: Kyrkogatan 3, 93070 Malå Telefon: +46(953)10009 E-post till Malå församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till oss!

Onsdag 17 januari och Torsdag 18 januari är expeditionen i Malå stängd. Vi går fortfarande att nå via växeln under våra ordinarie öppettider 9-12. Telefonnummer 1953-10009
Välkommen att söka tjänst som komminister i Malå-Sorsele pastorat.

Ledig komministertjänst i Malå

Välkommen att söka tjänst som komminister i Malå-Sorsele pastorat.

Qwitter bjuder in till rockkonsert söndagen den 21 januari klockan 19:00 i Malå kyrka. Inträde 100:-, upp till 20 år Gratis.

We Will Rock You

Kolla in pastoratets nya hemsida! Här kan du läsa om bland annat pastoratets styrning, läsa protokoll från fullmäktige och vad ett pastorat egentligen innebär.

Malå-Sorsele Pastorats hemsida

Vi säljer rättvisemärkta varor i vårt fairtradeskåp som står i foajén på församlingshemmet i Malå.  Välkomna in och ta en titt!

Fairtradeskåpet i församlingshemmet

Vi säljer rättvisemärkta varor i vårt fairtradeskåp som står i foajén på församlingshemmet i Malå. Välkomna in och ta en titt!

Kontakta malå församling

0953-100 09 (mån-torsd 09-12)

Kyrkogatan 3
930 70 Malå