Ledig tjänst ungdomsledare 60 %

Nyhet Publicerad

i Lysekils södra församling med tillträde 1 september 2024

Café XP

är samlingsnamnet på Lysekils pastorats ungdomsverksamhet men också på den kyrka, där verksamheten bedrivs . Arbetet leds av vår föreståndare för Café XP, Joel Wolbrandt, som blir din närmsta samarbetspartner och du kommer att ingå i ett härligt abetslag i Lysekils södra församling. Vi är en profetisk, tillbedjande och diakonal församling med hjärta för Gud och människor och ser fram emot att du blir en del av vår abetsgemenskap.

Vi söker dig som fyllt 20 år, gärna har gått en bibelskola eller fungerat som ledare i din församling tidigare. Du har en personlig tro på Jesus Kristus och vill kanske pröva en kallelse till församlingstjänst eller arbeta i församling över en tid
Om du är van att leda lovsång är det ett plus och vi ser gärna kvinnliga sökande.

Tjänsten är 60%

och innefattar ungdomskvällar, konfirmander, kamratstöd på högstadiet och deltagande i gudstjänster och våra församlingshelger, ofta i samarbete med nätverket New Wine.
Det är en projekttjänst över ett år med tillträde 1/9 2024 med ev. möjlighet till förlängning. Du har möjlighet att kombinera tjänsten med distansundervisning i vår nystartade Profetskola under 2024-2025

Är du intresserad?
Hör av dig via mejl till verksamhetsledare Karin Malmström, föreståndare Joel Wolfbrandt eller kykoherde Hans Wolfbrandt. Skriv lite om dig själv och uppge en referent så tar vi kontakt med med dig.

 

 • Karin Malmström

  Karin Malmström

  Lysekils pastorat

  Verksamhetsledare - Lysekils södra församling, Pedagog

  Mer om Karin Malmström

  Verksamhetsledare Lysekils församling