Foto: Tommy Hvitfeldt

Ledig tjänst - Kantor 100%

Lysekils pastorat - Norra delen - söker kantor 100 % tillsvidareanställning. Sista ansökningsdagen är 31 juli.

Hej!

Vad kul att du hittat hit. Titta gärna runt på vår hemsida för att bilda dig en uppfattning av detta fina pastorat och kanske framförallt den norra delen som består av Bro, Brastad och Lyse. Nu går vår kantor i pension efter många år i tjänst och vi vill varmt välkomna en ny kyrkomusiker till vår del av pastoratet.  Är det kanske du?

Vi är ett arbetslag som består av 12 personer (men inte fulla heltider allihopa).
Här finns en kör med ca 50 personer samt barnkör. Det finns ett familjearbete. 3 kyrkor och en vacker kyrkoruin, veckomässa, sommarmusik, retreater, med mera.

Framtiden ser spännande ut! Vi vill utvecklas och ha ”Jesus med i båten” till att bli en familjevänlig församling där var och en möter varandra på ett gott sätt och där glädjen är ett nyckelord genom allt. Också den traditionella högmässan och retreat och Taize som också är delar av församlingarna.

Det är mycket på gång!

Är du självgående och initiativrik, gillar du att arbeta i team? Älskar du att fira gudstjänst i olika former?

Varmt välkommen att ringa mig (Johannes, se nummer nedan) och ställa frågor och hoppas att du vågar söka. Sista ansökningsdagen är 31 juli. Ansökan skickas till:

lysekils.pastorat@svenskakyrkan.se

eller:

Lysekils pastorat
Övre kyrkogatan 3
Lysekil

Behörighet:

B-körkort, kantorsexamen eller organistexamen. Tillgång till egen bil.

Församlingsherde: Johannes Westberg 0523-293276
Facklig företrädare: Stefan Lindblom 0722-473160