Konfirmander

Lycksele
Det år man börjar årskurs 8 får man inbjudan till konfirmation. Konfirmationsundervisningen börjar med läger i juni och konfirmationshögtiden sker i maj året därpå.

Örträskdistriktet
Inbjudan skickas i regel inte varje år, utan sker med flera årskullar samtidigt.

Björksele distriktet

Det år man börjar årskurs 8 erbjuds man att konfirmera sig tillsammans med Malås konfirmander om man går högstadiet i Malå. De som går högstadiet i Lycksele får inbjudan att konfirmera sig i Lycksele.
Har du frågor kring konfirmation?
Lycksele församling, ring pastorsexpeditionen 0950-276 60
Malå församling, ring pastorsexpeditionen 0953-100 09