Lycksele församling Besöksadress: Storgatan 53, 92132 Lycksele Postadress: Storgatan 51, 92132 LYCKSELE Telefon: +46(950)27660 E-post till Lycksele församling Webbplats

Lycksele församling

Välkomna till orgelkonsert

"Änglar på besök"

Gemenskap - Vänskap - Lär dig om dig själv -
Lär dig om andra - Vem är Gud?

Konfirmera dig?

Gemenskap - Vänskap - Lär dig om dig själv - Lär dig om andra - Vem är Gud?

Pilgrimsvandring 2016

Bo är en mycket omtyckt föredragshållare och drar ofta fulla hus dit han kommer. Så blev det också i samband med Lycksele vintermarknad då han bjudits in av                                             Lycksele församling.

Bo Lundmark gästade Lycksele

Bo är en mycket omtyckt föredragshållare och drar ofta fulla hus dit han kommer. Så blev det också i samband med Lycksele vintermarknad då han bjudits in av Lycksele församling.

Nu är det dags för Församlingsmånaden 2016 i Björksele igen!

Församlingsmånaden 2016

Nu är det dags för Församlingsmånaden 2016 i Björksele igen!

Orgelkonsert

Jungfru Marie Bebådelsedag.
Söndagsgudstjänst 13/3 kl 11.00 i Lycksele kyrka.                            Sopplunch, (soppa, smörgås och kaffe) på S:t Mikaelsgården efter gudstjänsten.

Fastekampanjen

Jungfru Marie Bebådelsedag. Söndagsgudstjänst 13/3 kl 11.00 i Lycksele kyrka. Sopplunch, (soppa, smörgås och kaffe) på S:t Mikaelsgården efter gudstjänsten.

Vuxenkonfirmation

Samtalsgrupp om sorg