Other languages with Google Translate

Lunds stift Besöksadress: Kraftstorg 12 B, 22350 LUND Postadress: Box 32, 22100 LUND Telefon: +46(46)155500 E-post till Lunds stift

Gäst på Killans bönegård

Till Killans bönegård bjuder vi in var och en som vill dela bönen, stillheten och vandringarna med oss.

Du kan komma ensam eller tillsammans med en grupp. Du kan delta i någon av Killans reträtter, pilgrimsvandringar, fördjupningsdagar, kurser eller reträttdagar. Grupper och enskilda som kommer som gäster går in i det liv som redan levs på Killan.

Grundpris för enskilda gäster på Killan är 500 kr/dygn. Medlem betalar 400 kr/dygn.
För övriga reträtter, kurser mm, se kostnad under respektive tillfälle.

Grupper kan boka reträtter, stilla dagar eller vandringar på bönegården. Kostnad 6 000 kr/dygn.

Maten på bönegården är vegetarisk och vi eftersträvar att använda rättvisemärkta, ekologiska och lokalproducerade produkter.

Kontakt Killans bönegård

Killans bönegård