Gemenskap och aktiviteter

I en ny stad kan det ibland vara svårt att hitta nya vänner och aktiviteter. Studentprästerna i Lund ordnar olika aktiviteter som Tacolov med gemensam matlagning och andakt samt kören USCh – Uniting Students’ Choir.

Tacolov–fredagskvällar med matlagning och andakt

Ungefär en fredagkväll i månaden ordnar Studentprästerna Tacolov, en kväll med gemensam vegetarisk matlagning (tacos), andakt och spännande, inbjudna gäster. Engagera dig gärna i köket eller medverka musikaliskt i andakten. Se kalendern för aktuella datum.

USCh – Uniting Students’ Choir

USCh är en kör för studenter och unga vuxna mellan 19 och 30 år. Kören repeterar i Västerkyrkan på onsdagkvällar under terminstid.

Läs mer om kören på Västerkyrkans webbplats

För mer information, kontakta Eva Kunda Neidek
eva.kunda.neidek@vasterkyrkan.nu, 0701 72 33 37.

Kvinnosymbolen med ett rött hjärta, ett kors och ett ankare.

Debora - en kristen feministisk studentförening

Debora är en kristen, feministisk studentförening vid Lunds universitet. Föreningen verkar för att synliggöra, ifrågasätta och förändra patriarkala och förtryckande strukturer inom den kristna traditionen.