Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Vuxenintro

Vill lära dig mer om kristen tro? Delta i Vuxenintro i Brämaregårdens kyrka!

Vuxenintro vänder sig till dig som vill lära dig mer om kristen tro. Kanske blev det aldrig av att du konfirmerades? Eller funderar du på att döpa dig? Kanske vill du bara fördjupa dig och samtala om kristen tro? Då tror vi att Vuxenintro skulle passa dig!

Tillsammans utforskar och prövar vi vilket livsmod våra egna livsberättelser kan hämta ur bibelns stora berättelse. Det spelar ingen roll om du har mycket eller lite eller ingen förkunskap alls. Alla är välkomna!

Tillsammans utforskar och prövar vi vilket livsmod våra egna livsberättelser kan hämta ur bibelns stora berättelse. Det spelar ingen roll om du har mycket eller lite eller ingen förkunskap alls. Alla är välkomna!

Om Vuxenintro i Brämaregårdens kyrka.

Träffarna inleds med att vi firar mässa, sedan fikar vi tillsammans och därefter är det dags för samtal kring dagens tema. Utifrån temat pratar vi om frågor som: Vad är tro? Hur kan vi förstå bibeln och hur kan bibelns berättelser handla om oss? Vi delar erfarenheter med varandra genom både samtal och enkla övningar.

Vi träffas i Brämaregårdens kyrka på torsdagskvällar. Första tillfället höstterminen 2018 ägde rum i slutet av september, men det går bra att ansluta senare. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Susanne Rikner (kontaktuppgifter längre ned på sidan).

Vuxenintro 2018/19

Torsdagar
Kl. 18.30–20.30
Brämaregårdens kyrka Hisingsgatan 26
Hållplats: Vågmästareplatsen eller Madängsgatan

27 september, 11 oktober, 25 oktober, 8 november, 22 november
6 december, 17 januari, 31 januari, 14 februari, 28 februari, 14 mars, 28 mars, 11 april.
Torsdag 9 maj – avslutning. Tillfälle för dem som eventuellt vill döpas/konfirmeras.

Kl. 18.30 Mässa
Kl. 19.00 Fika