Vuxenintro

Vill lära dig mer om kristen tro? Delta i Vuxenintro i Brämaregårdens kyrka!

Vuxenintro vänder sig till dig som vill lära dig mer om kristen tro. Kanske blev det aldrig av att du konfirmerades? Eller funderar du på att döpa dig? Kanske vill du bara fördjupa dig och samtala om kristen tro? Då tror vi att Vuxenintro skulle passa dig!

Tillsammans utforskar och prövar vi vilket livsmod våra egna livsberättelser kan hämta ur bibelns stora berättelse. Det spelar ingen roll om du har mycket eller lite eller ingen förkunskap alls. Alla är välkomna!

Träffarna inleds med att vi firar mässasedan fikar vi tillsammans för att därefter samtala kring dagens tema. Först en introduktion av någon som tänkt till – och sen tänker vi tillsammans!

Vi träffas i Brämaregårdens kyrka på torsdagskvällar. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Susanne Rikner, se kontaktuppgifter längre ner.

Vuxenintro våren 2020

Kl. 18.30 Mässa
Kl. 19.00 Fika
Kl. 19.30 Dagens tema.

Anmälan och frågor, kontakta:

Susanne  Rikner

Susanne Rikner

Präst, Bitr. kyrkoherde, Distriktschef

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.

Alla kan hamna i situationer som kan vara svåra att ta sig ur på egen hand. Den 24 augusti öppnar Lundby församlings diakonimottagning i Biskopsgårdens kyrka. Där erbjuds socialt, och i vissa fall ekonomiskt, stöd till dig som är folkbokförd i församlingen.

Diakonimottagning öppnar i Lundby församling

Oavsett vem du är, vill Svenska kyrkan finnas här för dig när du behöver stöd. Du kan till exempel träffa en diakon eller en präst, som har tystnadsplikt. Det finns också möjlighet att få stöd genom att ringa eller skriva, exempelvis till Jourhavande präst.

Hjälp och stöd