Vardagskonfa 2020/21

Du ingår i en grupp som träffas varje vecka. Vi blir helt enkelt en del av varandras vardag under ett läsår! Vi lär känna varandra och vi pratar om livet och om kristen tro.

Vardagskonfa 2020/21

Vardagskonfan startar i början av höstterminen. Vi träffas en gång i veckan plus att vi åker på två helgläger, ett på hösten och ett på våren. Själva konfirmationsgudstjänsten äger rum i slutet av vårterminen. Gruppen leds av präst och pedagog samt ett antal unga ledare, det vill säga äldre tonåringar som konfirmerades för ett eller ett par år sedan.

Jag är väldigt glad att jag valde att ge konfirmationen en chans. Det är också skönt att veta att man kan fortsätta att vara aktiv i kyrkan och fortsätta hänga med alla härliga människor.

Alice

VIKTIGA DATUM

• Anmälan: senast 1 september 2020.
  • Torsdagar varje vecka: med start 17 september kl. 16.30–18.30.
  • Höstläger på St. Olavsgården på Styrsö: 16–18 oktober 2020, St. Olavsgården.
  • Start vårtermin: 28 januari 2021.
  • Storläger på Åh stiftsgård utanför Ljungskile: 19–21 mars 2021, Åh stiftsgård
  • Konfirmationsgudstjänst i Lundby nya kyrka: Lördag 8 maj 2021.

Anmäl dig till Vardagskonfa 2020/21 här

Frågor och mer information