Lundby församling Besöksadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Valnämnden i Lundby församling

Ett demokratiskt val på ett tillförlitligt sätt.

Valnämnden i Lundby församling är ansvarig för att kyrkovalet i församlingen genomförs på ett tillförlitligt sätt. Detta gäller både planeringen inför valet och det praktiska arbetet under valet.

I alla församlingar eller pastorat måste det finnas en valnämnd som utses av kyrkofullmäktige. Mandatperioden är fyra år. Valnämndens ansvar regleras i Kyrkoordningen.

Valnämnden i Lundby församling

Ledamöter

Stephan Ljungberg, ordförande, S
Christina Andersson, vice ordförande, POSK
Jonas Wannebo, ÖKA
Lena Sällström, S

Ersättare

Lars Sällström, S
Sten Dereman, POSK
Lennart Sandling, ÖKA

Kontakta valnämnden

Om du vill komma i kontakt med valnämnden i Lundby församling kan du skriva epost här.

Tillhör du en nomineringsgrupp eller en valnämnd, eller om du är anställd på ett stift, hittar du fördjupad information om Kyrkovalet på Svenska kyrkans gemensamma intranät (inloggning krävs).

Bild: Malin Lingnert

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!