Torsdagar i Biskop

Välkommen till Biskopsgårdens kyrka! En torsdag i månaden fylls huset av aktiviteter för barn och deras vuxna. Pyssel, lek och körsång för barn, sedan en andakt för alla åldrar och lättare kvällsmat.

En torsdag i månaden under terminerna, se kalendern för aktuella teman
Kl. 15.00-19.30
Biskopsgårdens kyrka

Hålltider för Torsdagar i Biskop

Kl. 15.00 Sångfabriken för barn från åk 3-6 (fika, pyssel, lekar).
Kl. 17.15 Andakt för alla åldrar.
Kl. 17.30 Lättare kvällsmat. Kostnad: 40 kronor för vuxna, gratis för barn.

Sångfabriken

Sångfabriken är en grupp för barn i klass 2-5 som älskar att sjunga, men som också vill pyssla och spela spel. Vi träffas på torsdagar kl. 15-17 i Biskopsgårdens kyrka. Vi uppträder flera gånger per termin, både i kyrkan och vid andra evenemang i området! Vi sjunger på olika språk och sätter rörelser till sångerna.

Körsångare ur kören KLUSTER sjunger

KLUSTER

En vuxenkör som sjunger flerstämmiga sånger a cappella, skrivna i en klassisk körtradition eller utifrån olika folkmusikaliska traditioner. Vi väljer oftast musik från cirka 1960 och framåt.

Det händer i Biskopsgårdens kyrka

Kom in och upptäck något nytt. Sjung i kör, fika och umgås, eller få en stunds stillhet under andakten på onsdagar.

Barn och familj

Liten & Stor, rytmik, babycafé, körer och fritidsgrupper för skolbarn. Det finns mycket kul att göra för barn i kyrkan!

Vuxenverksamhet

Det finns något för alla i kyrkan. Gå på föreläsningar, träna svenska eller hjälp andra i språket på språkkafé, sjung i kör, umgås över en bit mat, eller utforska din tro.

Digitalt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vad som sker i Lundby församling! Prenumerera på Lundby församlings nyhetsbrev.

Anmäl dig här!

Kalender

I kalendern kan du se vad som händer i Lundby församling dag för dag - från fikastunder och gudstjänster till större konserter och verksamheter för alla åldrar. Öppet för alla. Välkommen!

Gudstjänstkalender

Här hittar du en gudstjänstkalender. Du kan också läsa mer om de olika gudstjänsterna som firas i Lundby församling.

Konsertprogram

Välkommen på konsert! Ta del av körsång, storslagna symfonier, konserter för barn och mycket mer. Här samlas information om de konserter som arrangeras i Lundby församling.

Det händer i kyrkan

Här hittar du församlingens alla grupper och aktiviteter. Församlingen är stor och utbudet är brett – och här finns plats för dig!

Dop, konfirmation, vigsel och begravning

Kyrkan finns där genom hela livet, från att välkomna ett barn in i Guds familj, välsigna äktenskapet till att stödja anhöriga i sorgen efter någon nära.

Bli medlem i Svenska kyrkan

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan oavsett vem du är. Här finns en plats för dig. Det är enkelt att bli medlem!

En hållbar kyrka

I Lundby församlings solidariska arbete ingår även omsorg om skapelsen. Församlingen är miljödiplomerad och arbetar strukturerat för att minska miljöpåverkan.

Historia och kulturarv

Svenska kyrkan har en lång historia. Läs mer om Lundby församlings kyrkor och dess kulturarv, våra besöksmål och hur vi vårdar kulturarvet.

Manifestation Stärka Banden mellan kyrka och moské, 2015.

Om församlingen

Lundby församling ligger på Hisingen i Göteborg och är en del av Kristi världsvida kyrka. Församlingen är en gemenskap som delar evangeliet i tro och liv, i en av Sveriges snabbast växande storstadsmiljöer.