Tjejgrupp

En öppen tjejgrupp för tjejer i åldrarna 6-12 år. Välkommen till Fyrklöversgatan 58 på måndagar under terminerna!

Välkommen att pyssla, baka, leka och spela spel på Fyrklöversgatan 58. En öppen tjejgrupp för tjejer i åldrarna 6-12 år.

Måndagar, kl. 15.00–17.00 under terminerna , se kalendern för aktuella datum
Fyrklöversgatan 58

Välkommen!

För mer information kontakta:

Charlotta  Ljungdahl

Charlotta Ljungdahl

Mer om Charlotta Ljungdahl

Diakon i Lundby nya kyrka.

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.

Alla kan hamna i situationer som kan vara svåra att ta sig ur på egen hand. Den 24 augusti öppnar Lundby församlings diakonimottagning i Biskopsgårdens kyrka. Där erbjuds socialt, och i vissa fall ekonomiskt, stöd till dig som är folkbokförd i församlingen.

Diakonimottagning öppnar i Lundby församling

Oavsett vem du är, vill Svenska kyrkan finnas här för dig när du behöver stöd. Du kan till exempel träffa en diakon eller en präst, som har tystnadsplikt. Det finns också möjlighet att få stöd genom att ringa eller skriva, exempelvis till Jourhavande präst.

Hjälp och stöd