Other languages with Google Translate

Tema &

Tidningen & utgavs tidigare av Lundby församling. Där har många olika teman tagits upp – demokrati, kärlek, födelse, döden, Gud, makt och språk är några exempel.

& Blod

Nr 1 2015. Från underhållnings-splatter till MENS, ohana och Kristi blod - Beväpna oss med vingar!

& Jesus

Nr 3 2014. En korsfäst loser & Guds selfie, tolkningar och bilder i olika tider och sammanhang - Vad tänker du på när du hör Jesus?

& Demokrati

Nr 2 2014. Om att ha ett val, aktivism och psalmsång som vapen.

& Klass

Nr 1 2014. I vilket klassrum hittar vi kyrkan? Om comfort zone, utanförskap och drömmar.

& Gud

Nr 4 2013. Om Gud i häftstift, döda zonen och Berlin. Illustratörerna Caroline Röstlund, Malin Biller och Helena Westfält fick i uppdrag att göra var sin bild med rubriken "Gud".

& Växa

Nr 3 2013. Om morötter som växer neråt, Michaela som högst oväntat konfirmerar sig och Biskopsgårdens odlarförening.

& Svensk

Nr 2 2013. Om >svenska< kyrkan, Elizabeths arbete med att öppna dörrar, Reva och om svenskhet som "en rörelse snarare än ett inhägnat stycke mark".

& Framtiden

Nr 1 2013. Om nya bostadsområden som skapar nya möjligheter, tankar om framtiden från några lokala ansikten och Föräldravrålet som vill skapa få politiker att ta klimatfråga på allvar.

& Födelse

Nr 4 2012. Om livet på BB och julberättelsen i serieformat.

& Döden

2012 nr 3. Om tröst, frågor och riter - från Gammal fäbodspsalm till Metallicas "Nothing Else Matters". Om liv och död och att mannen på korset hänger inte kvar.

& Kärlek

Nr 2 2012.