Other languages with Google Translate

Thank God it's Friday!

På fredagar har vi ett späckat schema i Biskopsgårdens kyrka – starta helgen med oss!

Programmet nedan är ordinarie program på fredagar i Biskopsgårdens kyrka. Ibland görs ändringar i programmet, så ta gärna en titt under aktuellt datum i kalendern här på hemsidan för att vara säker på att aktiviteten som du vill delta i äger rum som vanligt.

Kl. 09.00-09.45: Rytmik, barn 0-2 år
Kl. 10.30-11.15: Rytmik, barn 3-5 år

I samband med rytmiken på fredag förmiddag kan du fika och leka, och du träffar förstås också kyrkans personal, till exempel präst och diakon.

Kl. 12.30-13.00:  Toner & tystnad

Levande musik på lunchtimmen! Flygelimprovisationer av Lars-Magnus Österberg.

Kl. 13-15: Fredagscafé

Träffa nya och gamla vänner över en kopp kaffe. Kanske träna att prata svenska, läsa tidningen eller tända ett ljus? Du kan också prata med en diakon eller präst.

Kl. 15-16.30: Fredagsfritids

Spela, pyssla, baka, spela biljard och häng med kompisar!
För dig mellan 9 och 13 år.