Språkcaféer

Vill du bli bättre på att prata svenska? Eller vill du lära ut språket? Det här är ett tillfälle för dig som vill träffa nya människor och mötas över språkgränser.

I Lundby församling finns flera språkcaféer där vi pratar lätt svenska över en fika. Välkommen både du som kan svenska och du som vill träna språket!

Med anledning av coronaviruset

Från och med 1 juni 2020 öppnar Lundby församling delvis vissa verksamheter igen, under sommaren kommer bland annat caféer att hållas. All verksamhet genomförs i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och enligt riskbedömningar som gjorts för respektive aktivitet. För aktuell information om varje verksamhet, se kalendern här. Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet!