Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Språkcafé på Biskopsgårdens bibliotek

Träna svenska på biblioteket vid Vårväderstorget. Torsdagar.

Sedan fler år finns ett Språkcafé i biblioteket på Vårväderstorget, som Lundby församling och Biskopsgårdens bibliotek driver tillsammans.

Hit kommer människor från många länder, som talar många olika språk. Språkcaféet är en chans för dig som studerar svenska att träna på att prata och att träffa många nya, trevliga människor. Vi dricker te eller kaffe och pratar på lätt svenska.

Ibland gör vi utflykter till olika platser i Göteborg. I Språkcaféts blogg kan man se bilder från våra utflykter.

Torsdagar
Kl. 16.30-18.00
Biskopsgårdens bibliotek (Vårväderstorget)

Svensktalande volontärer sökes

Språkcaféet är i behov av fler personer som kan svenska! Kontakta Anna Merkander för mer info om ideella insatser:

Anna Merkander, diakon
Tfn: 0737-73 89 85
Mejla till Anna Merkander.