Sparkling

Sparkling är kören för dig som älskar att sjunga och vill stå på scen tillsammans med andra! Vi övar en gång i veckan och uppträder flera gånger per termin, både i Biskopsgårdens kyrka och vid andra evenemang i området! För barn och ungdomar från 7 år och uppåt.

Kom och var med i en härlig gemenskap där vi sjunger och har roligt tillsammans!

Onsdagar
Kl. 15.00-15.45
Ryaskolans aula

För mer information kontakta:

Helena Fornegård

Musikpedagog

Lundby församling är miljödiplomerad av Svensk Miljöbas genom Göteborgs Stad. Det är vi stolta över! Läs mer om församlingens miljöarbete.

Alla kan hamna i situationer som kan vara svåra att ta sig ur på egen hand. Den 24 augusti öppnar Lundby församlings diakonimottagning i Biskopsgårdens kyrka. Där erbjuds socialt, och i vissa fall ekonomiskt, stöd till dig som är folkbokförd i församlingen.

Diakonimottagning öppnar i Lundby församling

Oavsett vem du är, vill Svenska kyrkan finnas här för dig när du behöver stöd. Du kan till exempel träffa en diakon eller en präst, som har tystnadsplikt. Det finns också möjlighet att få stöd genom att ringa eller skriva, exempelvis till Jourhavande präst.

Hjälp och stöd