Sommarkonfa i Bohuslän 2021

Konfatiden inleds med en förträff i november och ett förläger under en helg i april. I juni träffas vi på hemmaplan under fyra dagar. Därefter är det dags för det populära lägret i Bohuslän!

Sommarkonfa i Bohuslän 2021

Under tio dagars sommarläger bor vi på Ramsviksgården, längst ut i havsbandet i
Bohuslän, med strålande utsikt över havet och Hunnebostrand. Gården har egen
brygga och badstrand för lata eftermiddagar samt en relaxavdelning i källaren med bastu och fina duschutrymmen. Vi har tillgång till strand, brygga och fotbollsplan.

Konfan var något av det bästa jag gjort. Man lärde sig en hel del om bibeln och den kristna tron samtidigt som man utvecklade sin egen tro, och fick många nya vänner. Det är också kul att man efter konfirmationen kan vara kvar som en del av de unga i församlingen och ha samma gemenskap som under konfan.

Ida

Gruppen leds av präst och pedagog samt några unga ledare. Vi varvar samtal om livet, kristen tro och hur det är att vara tonåring med bad, grillkvällar och fiske. Någon kväll hyr vi även en större båt och åker på utflykt.

VIKTIGA DATUM

• Anmälan: senast 10 november 2020.
  • Förträff: 29 november 2020.
  • Förläger på Åh stiftsgård utanför Ljungskile: 16–18 april 2021, Åh stiftsgård.
  • Träffar i församlingen: 21–24 juni 2021.
  • Obs: Midsommarhelgen är ledig.
  • Läger på Ramsviksgården: 27 juni–6 juli 2021, Ramsviksgården, Hunnebostrand.
  • Genrep inför konfirmation: Fredag 9 juli 2021 i Lundby nya kyrka.
  • Konfirmationsgudstjänst i Lundby nya kyrka: Lördag 10 juli 2021.

Anmäl dig här till Sommarkonfa i Bohuslän 2021 (länk)

Frågor och mer information

E-post: lundby.ungdomsteamet@svenskakyrkan.se