Sångfabriken

Sångfabriken är en grupp för barn i klass 2-5 som älskar att sjunga, men som också vill pyssla och spela spel. Vi träffas på torsdagar kl. 15-17 i Biskopsgårdens kyrka. Vi uppträder flera gånger per termin, både i kyrkan och vid andra evenemang i området! Vi sjunger på olika språk och sätter rörelser till sångerna.

Kom och var med i en härlig gemenskap där vi sjunger och har roligt tillsammans! Det finns frukt och vi pysslar/spelar spel, sjunger och avslutar med att tända ljus och be en bön. Om du inte hinner till kl. 15 går det bra att komma direkt till körövningen kl. 16.00.

Torsdagar under terminerna, se kalendern för aktuella datum
Kl. 15.00 Pyssel, spel och fruktstund
Kl. 16.00 Körövning
Kl. 16.45
Vi avslutar med att fira en andakt ihop. 
Biskopsgårdens kyrka

Välkommen med din anmälan!

Fyll i och skicka formuläret nedan.

Du är också välkommen att prova en gång innan du anmäler dig.

De personuppgifter du själv uppger behandlas av Lundby församling till syfte att organisera och administrera en anmälan om deltagande i en aktivitet eller i en grupp med avtal som laglig grund enligt EU:s dataskyddsförordning. Vi samlar även in uppgifter om specialkost och allergier med intresseavvägning som laglig grund. Läs mer om hur Lundby församling behandlar personuppgifter och om dina rättigheter på svenskakyrkan.se/lundby/personuppgifter.

Torsdagar i Biskop

Välkommen till Biskopsgårdens kyrka! En torsdag i månaden fylls huset av aktiviteter för alla åldrar.

Kyrkan efter skoldagen

Du behöver inte ha tråkigt eller vara ensam på eftermiddagen efter skolan. Kom till kyrkan! Här finns verksamheter för dig i låg- och mellanstadieåldern samlade.

Barnkörer

Musiken har en viktig plats i Svenska kyrkan, så även i Lundby församling. Här finns flera körer för barn. Oavsett var i församlingen ni bor är alla barn välkomna till alla körer.

Det händer i Biskopsgårdens kyrka

Kom in och upptäck något nytt. Sjung i kör, fika och umgås, eller få en stunds stillhet under andakten på onsdagar.

Barn och familj

Liten & Stor, rytmik, babycafé, körer och fritidsgrupper för skolbarn. Det finns mycket kul att göra för barn i kyrkan!

Vuxenverksamhet

Det finns något för alla i kyrkan. Gå på föreläsningar, träna svenska eller hjälp andra i språket på språkkafé, sjung i kör, umgås över en bit mat, eller utforska din tro.

Digitalt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vad som sker i Lundby församling! Prenumerera på Lundby församlings nyhetsbrev.

Anmäl dig här!

Din historia. Dina drömmar.

Till Lundby församling ska du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!

 

Kalender

I kalendern kan du se vad som händer i Lundby församling dag för dag - från fikastunder och gudstjänster till större konserter och verksamheter för alla åldrar. Öppet för alla. Välkommen!

Gudstjänstkalender

Här hittar du en gudstjänstkalender. Du kan också läsa mer om de olika gudstjänsterna som firas i Lundby församling.

Konsertprogram

Välkommen på konsert! Ta del av körsång, storslagna symfonier, konserter för barn och mycket mer. Här samlas information om de konserter som arrangeras i Lundby församling.

Det händer i kyrkan

Här hittar du församlingens alla grupper och aktiviteter. Församlingen är stor och utbudet är brett – och här finns plats för dig!

Dop, konfirmation, vigsel och begravning

Kyrkan finns där genom hela livet, från att välkomna ett barn in i Guds familj, välsigna äktenskapet till att stödja anhöriga i sorgen efter någon nära.

Bli medlem i Svenska kyrkan

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan oavsett vem du är. Här finns en plats för dig. Det är enkelt att bli medlem!

En hållbar kyrka

I Lundby församlings solidariska arbete ingår även omsorg om skapelsen. Församlingen är miljödiplomerad och arbetar strukturerat för att minska miljöpåverkan.

Historia och kulturarv

Svenska kyrkan har en lång historia. Läs mer om Lundby församlings kyrkor och dess kulturarv, våra besöksmål och hur vi vårdar kulturarvet.

Manifestation Stärka Banden mellan kyrka och moské, 2015.

Om församlingen

Lundby församling ligger på Hisingen i Göteborg och är en del av Kristi världsvida kyrka. Församlingen är en gemenskap som delar evangeliet i tro och liv, i en av Sveriges snabbast växande storstadsmiljöer.