Rytmik i Biskopsgården

Mysig sång- och rytmikstund i Biskopsgårdens kyrka på fredagar. Under hösten 2020 fortsätter vi att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittorisken. Informationen här kan därför komma att justeras. Vi hoppas kunna dra igång terminen den 4 september. Läs mer här.

Infon här nedan är det som i skrivande stund är planerat för hösten.

OBS! Ni behöver anmäla er till varje tillfälle via sms för att kunna garantera att vi inte blir för många och att vi kan hålla rekommenderat avstånd.

Rytmik, barn 0-2 år

Vi sjunger tillsammans och lär känna kroppen genom musik och rytmik!

Fredagar
Kl. 09.30-10.15
Rytmik för barn i åldern 0-2 år och deras vuxna.
Fika efteråt: 20 kr/vuxen, gratis för barn.
Biskopsgårdens kyrka

Rytmik, barn 3-5 år

Rytmik för barn i åldern 3-5 år med vuxet sällskap. Vi sjunger tillsammans och lär känna kroppen genom musik och rytmik! Ingen anmälan eller avgift. Efter rytmiken fikar vi tillsammans. Lekrummet är öppet för den som vill stanna och leka mer! Ni har förstås också möjlighet att träffa fler ur kyrkans personal, till exempel präst och diakon.

Fredagar
Kl. 11.00-11.45
Rytmik för barn i åldern 3-5 år och deras småsyskon, tillsammans med vuxen.
Fika efteråt: 20 kr/vuxen, gratis för barn.
Biskopsgårdens kyrka

Barn som är mellan 2-3 år får gärna pröva båda grupperna och se vilken som passar.

Vi har ett par gudstjänster under terminen som är särskilt anpassade för barnfamiljer, då är ni extra välkomna!

Höstens tillfällen - Start 4/9

OBS! Anmäl er till varje tillfälle via sms, se telefonnummer nedan.

2 oktober - SAMMANSLAGET TILL EN GRUPP 0-5 ÅR KL. 11.00

9 oktober

16 oktober

18 oktober - GUDSTJÄNST MED SMÅ OCH STORA kl. 16.00. Bibelutdelning för barn som fyller fem år under 2020. Barnkören Sparkling uppträder! De rytmikbarn som vill medverkar på något sätt. Mer info om detta kommer under terminen.

23 oktober

30 oktober - INSTÄLLT

4 december

11 december

13 december - GUDSTJÄNST MED SMÅ OCH STORA kl. 16.00. Spontant luciatåg! Alla är välkomna att delta i luciatåget, stora som små! Mer info om detta kommer under terminen.

18 december - FESTLIG AVSLUTNINGSRYTMIK!

För mer information kontakta:

Erika Svensson

Musikpedagog

Vi samarbetar med Sensus studieförbund.