Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Rytmik i Biskopsgården

Mysig sång- och rytmikstund i Biskopsgårdens kyrka! Det är bara att dyka upp (ni behöver alltså inte anmäla er i förväg). Välkomna!

Rytmik, barn 0-2 år

Rytmik för barn i åldern 0-2 år och deras föräldrar. Vi sjunger tillsammans och lär känna kroppen genom musik och rytmik! Ingen anmälan eller avgift. Efter rytmiken fikar vi tillsammans. Lekrummet är öppet för den som vill stanna och leka mer! Ni har förstås också möjlighet att träffa fler ur kyrkans personal, till exempel präst och diakon.

Fredagar
Kl. 09.00-09.45

Rytmik för barn i åldern 0-2 år.
Biskopsgårdens kyrka

Frågor och mer information

Erika Svensson, musikpedagog
Tfn: 0737-73 12 45

Rytmik, barn 3-5 år

Rytmik för barn i åldern 3-5 år och deras föräldrar. Vi sjunger tillsammans och lär känna kroppen genom musik och rytmik! Ingen anmälan eller avgift. Efter rytmiken fikar vi tillsammans. Lekrummet är öppet för den som vill stanna och leka mer! Ni har förstås också möjlighet att träffa fler ur kyrkans personal, till exempel präst och diakon.

Fredagar
Kl. 10.30-11.15
Rytmik för barn i åldern 3-5 år.
Biskopsgårdens kyrka

FRÅGOR OCH MER INFORMATIoN

Kontakta Erika Svensson, musikpedagog
Tfn: 0737-73 12 45

Vi samarbetar med Sensus studieförbund.