Rytmik i Biskopsgården

Mysig sång- och rytmikstund i Biskopsgårdens kyrka! Det är bara att dyka upp - ni behöver inte anmäla er i förväg. Se kalendern för veckoaktuellt schema. Välkomna!

Rytmik, barn 0-2 år

Rytmik för barn i åldern 0-2 år med vuxet sällskap. Vi sjunger tillsammans och lär känna kroppen genom musik och rytmik! Ingen anmälan eller avgift. Efter rytmiken fikar vi tillsammans. Lekrummet är öppet för den som vill stanna och leka mer! Ni har förstås också möjlighet att träffa fler ur kyrkans personal, till exempel präst och diakon.

Fredagar
Kl. 09.30-10.15

Rytmik för barn i åldern 0-2 år.
Biskopsgårdens kyrka

Rytmik, barn 3-5 år

Rytmik för barn i åldern 3-5 år med vuxet sällskap. Vi sjunger tillsammans och lär känna kroppen genom musik och rytmik! Ingen anmälan eller avgift. Efter rytmiken fikar vi tillsammans. Lekrummet är öppet för den som vill stanna och leka mer! Ni har förstås också möjlighet att träffa fler ur kyrkans personal, till exempel präst och diakon.

Fredagar
Kl. 11.00-11.45
Rytmik för barn i åldern 3-5 år.
Biskopsgårdens kyrka

För mer information kontakta:

Erika Svensson

Musikpedagog

Vi samarbetar med Sensus studieförbund.