Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Rytmik i Biskopsgården

Välkomna på sång- och rytmikstund i Biskopsgårdens kyrka!

Rytmik, barn 0-2 år

Rytmik för barn i åldern 0-2 år och deras föräldrar. Vi sjunger tillsammans och lär känna kroppen genom musik och rytmik! Ingen anmälan eller avgift. Efter rytmiken fikar vi tillsammans. Lekrummet är öppet för den som vill stanna och leka mer! Dessutom finns Per Åslund, psykolog, på plats för frågor och samtal om föräldraskap (mer info här nedanför). Du träffar förstås också kyrkans personal, till exempel präst och diakon.

Fredagar, kl. 9.00-9.45
Biskopsgårdens kyrka

Frågor och mer information

Erika Svensson, musikpedagog
Tfn: 0737-73 12 45

Rytmik, barn 3-5 år

Rytmik för barn i åldern 3-5 år och deras föräldrar. Vi sjunger tillsammans och lär känna kroppen genom musik och rytmik! Ingen anmälan eller avgift. Efter rytmiken fikar vi tillsammans. Lekrummet är öppet för den som vill stanna och leka mer! Dessutom finns Per Åslund, psykolog, på plats för frågor och samtal om föräldraskap (mer info här nedanför). Du träffar förstås också kyrkans personal, till exempel präst och diakon.

Fredagar, kl. 10.30-11.15
Biskopsgårdens kyrka

FRÅGOR OCH MER INFORMATIoN

Kontakta Erika Svensson, musikpedagog
Tfn: 0737-73 12 45

Föräldrastöd

I samband med rytmiken på fredag förmiddag finns även Per Åslund, psykolog från  Stadsmissionen, på plats i Biskopsgårdens kyrka. Vill du fråga eller samtala om något, finns Per här kl. 09.30-11.00.

Vi samarbetar med Sensus studieförbund.