Lundby församling Besöksadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Praktiskt info om konfatiden

Information om konfirmation i Lundby.

Du är aldrig ensam på konfan

I varje grupp finns de unga ledarna med. De är ungdomar mellan 15 och 25 som tycker det är så roligt med konfa att de vill vara med år efter år.

Några av dem känner du redan, några går på din skola, några har du aldrig träffat förut, men alla finns de där för att din konfa ska bli så bra som möjligt!

Medlemsskap

Om du inte tillhör Svenska kyrkan är du ändå välkommen på konfan. Det är först i samband med konfirmationsgudstjänsten som du behöver bli medlem. Konfirmation och dop hör samman - det är därför man skall vara döpt på sin konfirmationsdag. Det är dock inget hinder att börja på konfan om man inte är döpt.

Ingen kostnad

Alla våra konfirmandgrupper är kostnadsfria. Det som ni betalar i kyrkoavgift går bl.a. till denna verksamhet.

Du som är funktionshindrad eller har särskilda behov

Kontakta gärna konfirmandsamordnare Henrik Brosché för mer information om möjligheter som finns inom församlingen, och för övrigt inom Svenska kyrkan i Göteborg.

Förälder? Vi vill träffa dig!

Att ha en konfirmand i familjen kan ställa krav på dig som förälder. Vi uppmuntrar dig att våga diskutera, reflektera och ställa frågor om livet tillsammans med din tonåring!

Du kommer att bli inbjuden till träffar under terminens gång. Håll utkik efter mer info om de träffar som gäller just dig.

För att konfatiden ska fungera så bra som möjligt för just ditt barn behöver vi veta om det är något speciellt som vi kan göra för att förenkla eller underlätta tiden vi har tillsammans. Det kan handla om koncentrationssvårigheter, sjukdomar, allergier eller dubbelt boende som kan påverka ditt barn i mötet med oss och med andra ungdomar.

KONFA.GBG.SE finns hela Göteborgs utbud av grupper!

Kontakt för ytterligare information

Mer information lämnas av konfirmandsamordnare Henrik Brosché.

Bild: Malin Lingnert

Till Lundby församling skall du få komma som den du är. Svenska kyrkan vill vara en mötesplats för många, för i mötet med andra förändras vi. Gud blir större och våra liv blir rikare. Tillsammans är vi mycket mer!