Start 20/9: Män emellan (fulltecknat)

I höst drar samtalsgruppen "Män emellan" igång! Konceptet rymmer ett antal samtalskvällar som vänder sig till dig som är man från 30 år och uppåt, som vill träffas för att reflektera och diskutera livsnära händelser. Start måndag 20 september 2021. Samtalsserien är fulltecknad.

Män emellan

Brämaregårdens kyrka

Start måndag 20 september 2021

De här samtalskvällarna vänder sig till dig som är man från 30 år och uppåt, som vill träffas för att reflektera och diskutera om livsnära händelser.

Gruppen leds av Jan Danielski som har lång erfarenhet av att samtala med andra män inom ramen för vuxendialog.

Samtalsserien är nu fulltecknad. För mer info, mejla: lundby.forsamling@svenskakyrkan.se

Vi samarbetar med Sensus studieförbund.

Med anledning av coronaviruset

Kyrkan ska alltid vara en plats som erbjuder trygghet! Lundby församling delar kampen för att begränsa smittan och försöker mini­mera risker. All verksamhet genomförs i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och enligt riskbedömningar som gjorts för respektive aktivitet. För aktuell information om varje verksamhet, se kalendern

Lundby församlings diakonimottagning

Diakonimottagningen erbjuder hjälp och stöd utifrån din ekonomiska situation, och i vissa fall socialt stöd till dig som är folkbokförd i församlingen. Tillsammans kommer vi söka fungerande lösningar.

Hjälp och stöd

Oavsett vem du är, vill Svenska kyrkan finnas här för dig när du behöver stöd. Du kan till exempel träffa en diakon eller en präst, som har tystnadsplikt. Det finns också möjlighet att få stöd genom att ringa eller skriva, exempelvis till Jourhavande präst.

En hållbar kyrka

I Lundby församlings solidariska arbete ingår även omsorg om skapelsen. Församlingen är miljödiplomerad och arbetar strukturerat för att minska miljöpåverkan.

Historia och kulturarv

Svenska kyrkan har en lång historia. Läs mer om Lundby församlings kyrkor och dess kulturarv, våra besöksmål och hur vi vårdar kulturarvet.