Other languages with Google Translate

Lundby församling Besöks- och postadress: Hisingsgatan 26, 41703 Göteborg Telefon: +46(31)7316800 E-post till Lundby församling

Kyrksommar i Lundby – varje söndag i juli

I juli kommer gemensam gudstjänst att firas i Lundby församling varje söndag, detta inom ramen för det nya konceptet "Kyrksommar i Lundby". Passa på att uppleva våra olika kyrkorum och träffa människor från hela församlingen! Första tillfället blir i Lundby nya kyrka den 1 juli.

I juli satsar Lundby församling på en serie gudstjänster där du får chansen att uppleva våra olika kyrkorum tillsammans med människor från alla församlingens distrikt. Det blir sammanlagt fem sådana tillfällen i sommar – ett i varje distrikt. Församlingens heliga rum – olika i arkitektur, traditioner, storlek, ålder – kommer då att fyllas av olika röster, böner och tankar.

– Många är med och planerar, för i mångfalden bor rikedom. Tillsammans är vi mycket mer!

Det skriver Susanne Rikner, vikarierande kyrkoherde, om satsningen.

Mässan börjar alltid kl. 11.00 och efteråt bjuds det på mat. För att göra det lätt att delta kommer varje söndag en buss att hämta upp deltagare i övriga distrikt (vid kyrkan) för gemensam färd till den kyrka där gudstjänsten firas. Färdväg och avgångstid från de olika kyrkorna kommer att variera från vecka till vecka (mer exakt information kommer). Hemfärd med bussen blir cirka kl. 13.00.

Kyrksommar i Lundby

• Mässa & mat
  • Varje söndag i juli
  • Buss dit & hem